Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire felszínes mindenki a párkeresésnél?

Figyelt kérdés

Mindenkinek a külső és a viselkedés a legfontosabb, azok a dolgok amiket mindenki lát. Mintha csak mások előtt akarnának dicsekedni hogy neki ilyen barátja/barátnője van.

Szerintem nem ezeknek kellene a legfontosabbnak lennie.

Ti is így látjátok?

2019. júl. 22. 19:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Az általánosítás ezen az oldalon ragályosan terjed.
2019. júl. 22. 19:57
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Azért a viselkedés valóban fontos. A külső pedig higiénia szempontjából. Ha nem is néz ki jól, megpróbálom megismerni de ha a belsője sem tudja vonzóvá tenni, akkor nincs tovább.
2019. júl. 22. 20:01
 3/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem mondanám felszínességnek minden esetben. Nem kell elítélni, hogy az emberek olyan párt akarnak, akihez vonzódnak, tetszik nekik a külseje. Ez a normális.

Ronda emberhez nem fognak vonzódni.

2019. júl. 22. 20:04
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
#3 jó de, ha mondjuk belül teljesen vonzó, akkor az egész embert vonzóvá tudja tenni a belsője. :)
2019. júl. 22. 20:07
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó, szerintem marhára nem az a normális. Ez olyan, mint ha magát a szerelmet feltételhez kötnéd. Olyan mint ha csak bizonyos feltételek mellett akarnál ott lenni a másik mellett. Eléggé szégyen az ami a mai világban megy.
2019. júl. 22. 20:07
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Engem leginkább az érdekel, hogy vonzódjak hozzá. Ha ez nincs meg, akkor semmi értelme az egésznek. Találkoztam már olyannal, aki nagyon szép volt külsőre, mégse vonzódtam hozzá. Meg olyannal is, aki átlagosan nézett ki, de eszméletlenül vonzott. Ez teljesen szerencsén múlik.
2019. júl. 22. 20:12
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Miért jelentené azt hogy csak bizonyos feltételek mellett lennék a párom mellett? Teljesen mást írtam mint amit te most leírtál. Értelmezd előbb.
2019. júl. 22. 20:13
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ilyen felszínes világot élünk. :))

50-100 év múlva márt csak manőken alkatú barbik és kigyúrt adoniszok fognak mászkálni az utcán. :D

2019. júl. 22. 20:15
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Mert igenis fontos a külső!!! Na meg a viselkedés is.

Külső megfog, belső megtart.

2019. júl. 22. 20:16
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem ez a legfontosabb, de azért fontos. Főleg, ha külsőre egy igénytelen valaki, aki nem tud viselkedni.
2019. júl. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!