Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ennyire felszines...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire felszines, fog ez valtozni?

Figyelt kérdés

ket lannya ismerkedek most, komoly kapcsolat lenne a cél. Az egyik nagyon okos, komoly ambiciokkal rendelkezik a karriere teren de kulsore atlagos (apolt es csinos de az arcan nem tud valtoztatni, persze szép de semmi extra).

A masik az a tipusu no, akit mindenki megnze az utcan, azt gondoljak biztos van baratja, modellalkatu, feltunoen szep arcu, egyszeruen kapraztos. Viszont ő kevesbe magabiztos mint a masik, ezert szorongó és nem karrierre vagyik hanem csaladra.

Mindketten remek beszelgetopartnerek es jólelku, torodo emberek.

Na mar most, nekem az okos lannyal sokkal tobb kozos pontom van, hasonlo hobbik, azonosabb izles es nemmtudok masra gondolni, minthogy barcsak ugy nezne ki mint a masik. Ot el is engedtem kb mikor talalkoztam a nahyon szeppel.

Rajottem, hogy nekem fontosabb a kulcsin mint a belbecs. Egyszeruen nem ertem magam, arra vagyom, hogy az emberek ranknnezzenek es azt mondjak milyen elkepesztoen szep par.

Mert ebben hatalmat erzek.

Szerencsem vanezzel a lannyal mert tenyleg belsore is rendben van de rajottem az evek soran, hogy szivesebben lennek egy gyonyoru de butabb lannyal, mint barki atlagossal.

Mit gondoltok errol? (En atlagon feluli kulseju 26 eves ferfi vagyok)

2019. júl. 9. 04:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha vigasztal, akkor ha én a szép párokra ránézek, akkor csak sajnálatot érzek.
2019. júl. 9. 05:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalàn nem tudhatod, hogy gyakorlatban melyik működne, attól, hogy legyártottál magadnak a buta, de szép lányokról és a hatalomról egy elméletet.

Nyilván úgyis azt fogod választani, amelyik jobban megfogott, de majd felnősz, és rájössz, hogy a szép külső egy kapcsolat működtetéséhez édes kevès.

Honnan tudod, hogyha kevès önbizalma van, nem fog féltékenykedni folyton?Az tudod, milyen idegesítő?

Honnan tudod, hogy nem azért akar rögtön családot, mert annyira nem bízik magában, hogy ugy gondolja, képtelen karriert felépíteni, de egy gyerekkel magához tud láncolni egy pasit?Elég keserves szokott lenni az èlet egy olyannal, akinek semmi önbecsülése, mert a tiedet is aláássa, és lehúz.

Amúgy meg fene tudja, nem kamu-e a kérdés.A nagyon szép, modellalkatú lányok ritkàn szoktak önbizalomhiànyosak lenni és családról fantáziálni, ugyanis a külvilàgtól folyamatosan kapják az egotuningot.

Lehet, hogy csak szerinted kiemelkedően gyönyörű.

Kíváncsi vagyok, mások mit mondanak...

2019. júl. 9. 05:49
 3/11 anonim ***** válasza:
Mióta felszínes gondolkodás olyan társat akarni,aki külsőre,és belsőre is vonz,megfog.Szerintem nem az a baj,hogy felszínes vagy,és inkább legyen butább,de gyönyörű.Hanem,ha e közül a két nő közül kell választanod,akkor inkább szép,de butábbat választod..Van az a lehetőség is,hogy elengeded mind a kettőt,és keresel egy harmadikat.
2019. júl. 9. 05:56
 4/11 anonim ***** válasza:
44%

Fasz feláll, ész megáll...

A vonzóbbat dugod, a másik meg jó lesz legjobb barátnak.

2019. júl. 9. 08:49
 5/11 anonim ***** válasza:
4# Legjob bbarát.Akivel aztán 4 év mùlva a gyönyörű,de butust csalja?😂
2019. júl. 9. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Így jártál. Szerencsés esetben megismerkedtél volna egy gyönyörű szellemileg hozzád passzolóval, de így maradnak az érthető dilemmáid.
2019. júl. 9. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen összejössz a gyönyörűbb lánnyal, igen szépen fogtok kinézni egymás mellett. És? Igen meg néznek titeket, mert az emberek ilyenek, talán megvitatják magukban, hogy húú de szerencsések, mennyire szépek stb. de aztán ezenfelül mi lesz? A külsőségekkel nem lehet fenntartani egy komoly párkapcsolatot, csak annak a látszatát.Semmi probléma nincs azzal, hogy te felvállalod igen is a külső sokkal jobban számít, mert valljuk be többnyire ez így is van, csak éppenséggel a céljaiddal kapcsolatban csak azt az egyet fogod kielégíteni, hogy igen "hatalmat" kapsz, de ha jobban belegondolsz a fő célod nem biztos, hogy teljesül. Mindkettő remek beszélgetőpartner, csak gondolkodj el, kinek is a személyisége áll hozzád közelebb, mert vele leszel igazi nyertes. A szépség mulandó, valamit muszáj felmutatni ezen kívül, pl. igen,a komoly ambíciót a munka terén.
2019. júl. 9. 12:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne allmodj kérdező! Nem vagy te jó pasi.. 😂
2019. júl. 9. 12:47
 9/11 A kérdező kommentje:
közben egy egész éjszakás gondolkodás meghozta az eredményt: nem a külsőről van szó, hanem az okosabb lány annyira ilyen karrierista, szuperfeminsita, ami nekem nem szimptaikus, a szebb pedig inkább ilyen családanya típus, igazi nő...
2019. júl. 9. 13:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Aztán ha az első, második, x-edik gyerek mellett elveszti az alakját és az idejét hogy magával és a külsejével foglalkozzon meg úgy bszd ki mint macskát szrni és keresel megint egy csinibabát..
2019. júl. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!