Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert vagyok ennyire felszines...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vagyok ennyire felszines, fog ez valtozni?

Figyelt kérdés

ket lannya ismerkedek most, komoly kapcsolat lenne a cél. Az egyik nagyon okos, komoly ambiciokkal rendelkezik a karriere teren de kulsore atlagos (apolt es csinos de az arcan nem tud valtoztatni, persze szép de semmi extra).

A masik az a tipusu no, akit mindenki megnze az utcan, azt gondoljak biztos van baratja, modellalkatu, feltunoen szep arcu, egyszeruen kapraztos. Viszont ő kevesbe magabiztos mint a masik, ezert szorongó és nem karrierre vagyik hanem csaladra.

Mindketten remek beszelgetopartnerek es jólelku, torodo emberek.

Na mar most, nekem az okos lannyal sokkal tobb kozos pontom van, hasonlo hobbik, azonosabb izles es nemmtudok masra gondolni, minthogy barcsak ugy nezne ki mint a masik. Ot el is engedtem kb mikor talalkoztam a nahyon szeppel.

Rajottem, hogy nekem fontosabb a kulcsin mint a belbecs. Egyszeruen nem ertem magam, arra vagyom, hogy az emberek ranknnezzenek es azt mondjak milyen elkepesztoen szep par.

Mert ebben hatalmat erzek.

Szerencsem vanezzel a lannyal mert tenyleg belsore is rendben van de rajottem az evek soran, hogy szivesebben lennek egy gyonyoru de butabb lannyal, mint barki atlagossal.

Mit gondoltok errol? (En atlagon feluli kulseju 26 eves ferfi vagyok)

2019. júl. 9. 04:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A karrierista meg az állítólagos "szuperfeminista" semennyire nem függ össze. Gondolom azért szerinted is lehet munkája azaz megélhetése a nőnek, és mellette gyereket szeretne nevelni, és nem szeretne csicska se lenni. Karrierista ugyan nem lesz ettől. Karrierista nem megélhetést akar hanem szakmai előmenetelt a gyerek helyett. Attól hogy valaki nem akar csicska lenni attól még van családja. Majd lesz a másik nőnek mástól 5 gyereke, te meg villogj a behódoló szép nőd mellett akinek lehet majd egy se lesz. De legalább elmondhatod neki mikor vacsorázzon. Így jártál.
2019. júl. 9. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!