Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire felszínes mindenki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire felszínes mindenki?

Figyelt kérdés

Azt veszem észre hogy a legtöbb nőnek az a fontos egy kapcsolatban hogy a másik minél menőbb, divatosabb legyen. Ez olyan mintha mások előtt játssza az eszét hogy neki ilyen barátja van. Ami nekem kicsit fura mert egy kapcsolatban nem ezeknek kéne számítani, legalábbis szerintem.

Meg sok fiatal nő elvárja azt hogy egy fiatal férfi tapasztalt legyen minden téren, amit valamennyire meg lehet érteni, de azért ez is érdekes hogy ez egy fontos szempont sokaknak.

Miért ennyire ezek a dolgok számítanak?

Olyan már mintha a párkapcsolat arról szólna hogy dicsekedjen az ember hogy neki így néz ki a párja. Meg sok ember azért "tart" párt, hogy el tudja mondani hogy neki van.

Szerintetek is van ebben igazság?

Van még esély mostanában normális párt találni akiknek nem ezek a dolgok a fontosak?

Azért tettem fel a kérdést mert nekem volt már olyan fiatal férfi létemre hogy amiatt utasított vissza valaki mert én nem vagyok annyira menő, és "nem tudom mi kell a nőknek".

De bezzeg aki bunkó és flegma velük azok a jók... Érdekes.

2019. jún. 5. 22:52
 1/8 Fruzs33 ***** válasza:
66%

Tökre igazad van.Eltorzult egy kicsit az igény.

Nekem elég annyi,hogy szeressen,működjön a biológia a kémia,támogasson,mellettem álljon,fontos kérdésekben egyet értsünk,elfogadja ahogy vagyok,és ne csaljon meg.Nem olyan nagy irreális elvárásaim vannak.De úgy látszik működik.

2019. jún. 5. 23:05
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Miert nem tetszik,ha kilog a honaljszor ? Meg nem jarsz fodraszhoz es apad bugyogoiban vagy? ??

Neked talan bejonnek a kopaszra nyirt nok,akik a nagymama bugyiban otthonkaban jarnak?? Meg dagadtak?

2019. jún. 6. 01:56
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Jól megmondtad a frankót! Innentől csak olyan pasim lesz, aki olyan ronda, hogy rajtam kívül senkinek se kell, és még az ágyban is xar, de legalább udvarolni se tud.
2019. jún. 6. 02:22
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Imádom az idióta férfi sarkításokat.

Mind azt hiszitek, hogy a nőknek a bunkó, flegma pasasok kellenek.

Senkinek nem kellenek ők. Csak sajnos aki határozott, magabiztos, férfias férfi, annak egy részéről később kiderülhet, hogy nem tisztel annyira, mint kellene.És mivel odavagyunk érte, egy darabig ezt eltűrjük.

Viszont szerencsétlen, félénk, életképtelen, bénán kommunikáló férfi sem kell senkinek attól, hogy ő rendesnek állítja be magát.

Attól még nem rendes, hogy képtelen csajozni, és ettől marad hűséges.Főleg látszik, mennyire rendesek az ilyenek, amikor kulturált visszautasítást kapnak, és lehordanak mindenféle felszínes ribizlinek.

2019. jún. 6. 06:09
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
Az eszedbe sem jut hogy egy nő olyan pasit választ aki NEKI tetszik? Kit érdekel, más mit mond? Nekem ez és ez a fontos. Te is neked tetsző nők után ácsingózol, hát mondd, miért vagy ilyen felszínes?
2019. jún. 6. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:
63%
A férfiak és nők nagy része felszínes
2019. jún. 6. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Egy kevésbé előnyős férfit is észre vesznek , ha már van mellette valamilyen nő, mondhatni ha ronda csajod van már azzal is csajozni tudsz.. Elég hülyén hangzik de igaz.
2019. jún. 6. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
14%

Elmondom férfiként:

Szép varázsa van annak, ha valaki mindenkivel egy flegma bunkó és agresszív állat, kivéve téged. Ez jelzi, hogy te többre vagy tartva mint holmi átlag ember. Én 100%-osan egyetértek ezzel.

Szerintem amúgy nem érted az íróniát és a csipkelődős humort ezért gondolod, hogy a párjukkal bunkók/flegmák. Néhány alkoholistán kívűl nem sok helyen van ilyen párkapcsolat életben.

2019. jún. 6. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!