Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak elfogadnátok ilyen esetben egy nő ajánlatát?
Én is férfi vagyok! A helyemben mit tennétek?
Adott egy pár akik legyenek mondjuk Dávid és Kinga. Kingának vagy egy barátnője aki legyen Rebi. Én pedig vagyok én. Egy születésnapi buli alkalmával kiderült, hogy Rebi szerelmes Dávidba és én is szerelmes vagyok Kingába. Gyakorlatilag mind a ketten olyat szeretünk aki foglalt. (Én nem ismerem Dávidot.)
Kiderült az is, hogy Rebi jár pszichiáterhez és valószínűleg nekem is szükségem lenne rá.
Rebi kitalálta, hogyha már nem szerethetjük azt akit tényleg szeretünk akkor próbáljunk meg együtt lenni és töltsük együtt az időt. Próbáljunk randizni, ölelkezni és csókolózni is, ha szeretnék. Valamint azt is mondta, hogyha szeretném teljesíti bármilyen vágyam és lefekhetünk, ha akarok. Egyébként szép lány nagyon, több száz követője van facebookon én pedig még csak jól sem nézek ki.
A kérdésem tehát az, hogy azon kívül, hogy ez már most beteges viszonynak hat belemennétek-e hátha végül sikerül egymásba szeretni vagy ha nem akkor megpróbálni élvezni egymást, és lenne kivel esténként összebújni és szexelni.
De sajnos ez a valóság.
Én igazából elfogadtam de eddig csak ölelkeztem vele és simogattam a combját. De nem feltétlen jó, hogy a másik lányra gondolok miközben őt simogatom.
Ha annyi pénzem lenne, ahányszor szerelmes voltam egy nőbe, de neki nem kellettem, ezért más nővel vigasztaltam magam...
...akkor lenne 4 forintom. De még az is túl sok :(
Azért egy ilyen kiterjesztett maszturbációra ne mondj nemet.
Gyakorolj, hogy ha egyszer kölcsönös lesz a lángolás akkor már gyakorlott szerető legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!