Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak elfogadnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak elfogadnátok ilyen esetben egy nő ajánlatát?

Figyelt kérdés

Én is férfi vagyok! A helyemben mit tennétek?

Adott egy pár akik legyenek mondjuk Dávid és Kinga. Kingának vagy egy barátnője aki legyen Rebi. Én pedig vagyok én. Egy születésnapi buli alkalmával kiderült, hogy Rebi szerelmes Dávidba és én is szerelmes vagyok Kingába. Gyakorlatilag mind a ketten olyat szeretünk aki foglalt. (Én nem ismerem Dávidot.)

Kiderült az is, hogy Rebi jár pszichiáterhez és valószínűleg nekem is szükségem lenne rá.

Rebi kitalálta, hogyha már nem szerethetjük azt akit tényleg szeretünk akkor próbáljunk meg együtt lenni és töltsük együtt az időt. Próbáljunk randizni, ölelkezni és csókolózni is, ha szeretnék. Valamint azt is mondta, hogyha szeretném teljesíti bármilyen vágyam és lefekhetünk, ha akarok. Egyébként szép lány nagyon, több száz követője van facebookon én pedig még csak jól sem nézek ki.

A kérdésem tehát az, hogy azon kívül, hogy ez már most beteges viszonynak hat belemennétek-e hátha végül sikerül egymásba szeretni vagy ha nem akkor megpróbálni élvezni egymást, és lenne kivel esténként összebújni és szexelni.

2020. nov. 3. 18:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok, de én benne lennék egy ilyenben. Szex kötöttség nélkül? Naná!
2020. nov. 3. 22:04
 12/17 Pretorius25 ***** válasza:
Használd ki a lehetőséget mindenképp! Ha így marad, akkor szexkapcsolat! Jól jártok mindketten. Ha továbbfejlődik párkapcsolattá, azzal is jól jártok mindketten! Hajrá!
2020. nov. 3. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
31%
Dávid valójában egy Góliát elembe szerelmes és mivel egy objektofíl ezért nem tud objektíven dönteni és nem akar a kis Ribivel lenni. XD
2020. nov. 4. 01:46
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

"...Rebi jár pszichiáterhez"

Már ez, ami durva. Valószínűleg súlyos mentális problémákkal küzdő lányt használsz ki. (a pszichiáter nem pszichológus!)

Lelked rajta, én nem tenném.

2020. nov. 4. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztem ez egy kamu történet.
2020. nov. 4. 19:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Szerintem meg szexeltünk azóta kétszer egymással és nagyon jó volt vele.
2020. nov. 6. 22:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Hú videó is lesz?
2020. nov. 7. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!