Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag férfiak milyen elvárásaitok vannak afelé a nő felé akit barátnonek elfogadnátok?
> Elég ha szép és igényes vagy mi kell meg?
Nem, nem elég... Ha szép és igényes, akkor szexre jó.
#1 akkor mi kell még neked ahhoz hogy baratnőnek is jó legyen.
#2 kötöszködni nem kell idejönni inkább a kérdésre válaszolj.
> #1 akkor mi kell még neked ahhoz hogy baratnőnek is jó legyen.
Első körben az, hogy ne feltételezze, hogy csak a kinézete, megjelenése számít. Utána jönnek az ilyenek, mint intelligencia, műveltség, megfelelő helyesírás. Na meg persze hűség, empátia, széles érdeklődési kör, és társai.
Kötöszködni? 😂
Lány vagyok, elnézést, hogy bátorkodtam írni a kérdéshez.
De akkor válaszolok is: ha gazdag férfi lennék, minden bizonnyal fontos lenne az intelligencia és a helyesírás, ami a te soraidból sajnos nem sugárzik kimondottan.
Nem árt, ha szereti a kötözést, játékos fenekelést. És úgy tesz, mintha élvezné, ha hátrabilincselt kézzel lesz..hat.
De ha csak a pénzre utazol, inkább fizetek óra díjat, akkor kisebb az esélye, hogy a barátnőm megtudja ;)
Szép és nagy melle legyen.
Más nem érdekel , túl vagyok már váláson, túl vagyok azon a probalkozason hogy közösen 1 irányba toljuk a talicskat.
Jelenleg a feleségem itthon van a gyerekkel nekem meg a titkárnőm a beszélgető partnerem neha az újításokat is vele beszélem meg, többet tud rólam mint bárki más.
A feleségem meg szép, és 4 év után be tudja kapcsolni a sütőt :) a mosogatógép még bonyolult neki de kit érdekel.
Kapcsolatra akkor, ha úgy érzem ő a másik felem és tökéletesen kiegészítjük egymást.
Ha megtalálod a lelki tarsad nem a külső vagy a vagyoni helyzet az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!