Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne egyszerűbb a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne egyszerűbb a világ ha a nők tennének érte?

Figyelt kérdés

Olyan nehéz lenne ha kezdeményeznetek kellene?

Ha ugyis csak 1000ből, vagy 10000ből, egy az aki megfelel nem lenne egyszerűbb ahhoz odamenni? Egy csomo szenvedéstől megkímélne mindenkit. Nektek lenne párotok,

akihez nem mennek az meg legyen kussban.

Egy ilyen világ sokkal kellemesebb lenne mindenkinek.

#galamb #Semmi nem aggaszt #Érdektelen nők
2022. máj. 8. 15:17
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
93%

Aki eddig bejött, ahhoz mindig odamentem és ezután is oda fogok menni, aki pedig nem vonzott, ahhoz sose mentem oda, és ezután se fogok. Nekem idáig az a hozzáállás tökéletesen bevált (ajánlom nőknek és férfiaknak egyaránt), így érthetően nem is szándékom változtatni rajta.

Bár kérdező, nem értem, hogy miért hisztizel ismeretlenek magánélete miatt. Minek pocsékolod az idődet, hogy olyanokkal foglalkozz, akiket még csak nem is ismersz? Jézusom, ott a saját életed, törődj azzal. :D

24/L

2022. máj. 8. 16:11
 32/34 anonim ***** válasza:
22%

Nem lenne jó, én nem örülnék neki. Ez igy van rendjén hogy a férfi kezdeményez és "vadászik". Nem tudnám értékelni azt a nőt, aki csak úgy idejönne és felajánlkozna. Max 1 éjszakát látnék egy ilyenben, többet nem.

Neked inkább a nyivákolás helyett tököt kéne növeszteni, és odamenni és nem p*csáskodni hogy jaj szedjetek már fel, fiú létedre.... A férfi szót direkt nem használom rád.

2022. máj. 8. 16:11
 33/34 anonim ***** válasza:
90%

29, gyakorlatilag most is így működik, erről írtunk feljebb. Akkor végre elkussolsz?

Vagy ebben se keressek logikát, mert az sajnos nem az erősséged?

2022. máj. 8. 16:12
 34/34 anonim ***** válasza:
79%

"Mondjuk úgy úgy elég könnyű csajozni, ha tetszel a nőknek"

Milyen álomvilágban kell élni, hogy ez újdonságként hasson? A szép EMBEREKNEK mindig minden könnyebb. Rengeteg tanulmány van a neten is, hogy a szép kisfiúkkal és kislányokkal gyerekkorban is kivételeznek, de még a cuki állatoknak is több adományt zsebelnek be, mint a csúnyácskábbaknak.

Férfiak is folyamat jönnek azzal, hogy "akinek nem playmate a párja, az csak beéri vele", de az ellenkezőjét meg olyan meglepetten írják le, mintha valami ezeréves rejtélyt oldottak volna meg.

2022. máj. 8. 16:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!