Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne egyszerűbb a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne egyszerűbb a világ ha a nők tennének érte?

Figyelt kérdés

Olyan nehéz lenne ha kezdeményeznetek kellene?

Ha ugyis csak 1000ből, vagy 10000ből, egy az aki megfelel nem lenne egyszerűbb ahhoz odamenni? Egy csomo szenvedéstől megkímélne mindenkit. Nektek lenne párotok,

akihez nem mennek az meg legyen kussban.

Egy ilyen világ sokkal kellemesebb lenne mindenkinek.

#galamb #Semmi nem aggaszt #Érdektelen nők
2022. máj. 8. 15:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdeményezek ha valakin nagyon érzem hogy megfog. Szóval léteznek kezdeményező nők, de csak akkor teszik amikor valakit nagyon kinéztek. :)
2022. máj. 8. 15:36
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezz meg egy az átlagnál magasabb/szebb férfit...tuti nem fognak egyetérteni veled.

Az igazság az, hogy mindkét nemre igaz, hogy ha az átlagnál jobban néznek ki akkor nem kell nagy erőt belefektessenek az ismerkedésbe.

2022. máj. 8. 15:37
 13/34 A kérdező kommentje:
10. Nekem szabad. Nem én jóemberkedek itt minden nap hogy nincs is olyan hogy általános. Aki szerint viszont nincs az ne alkalmazón kettős mércét a férfiakkal szemben.
2022. máj. 8. 15:40
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
13, honnan tudod, hogy az az adott válaszadó máskor jóemberkedik-e, vagy ő is úgy áll az egészhez, mint te?
2022. máj. 8. 15:41
 15/34 anonim ***** válasza:
21%
Tinderen már most is pontosan ez történik. Élőben is igazából ez van, a szép nőknél nagyon népszerű jóképű haverjaim esetén látom nők mit művelnek. Mondjuk úgy úgy elég könnyű csajozni, ha tetszel a nőknek :). Szerintem az ronda férfiak hülyesége, hogy még próbálkoznak. Én már inkább nem és szerintem mások is jobban járnának ezzel, de ők tudják... Nők is nagyon jól járnának, mert megspórolnának egy csomó kellemetlenséget maguknak. Ha már ennyire válogatnak, akkor jóval egyszerűbb lenne tényleg. Nem kellene sokat csinálniuk csak mittudomén ujjukkal mutogatni, hogy te jöhetsz, te nem, te jöhetsz, te nem... Egyszerű. Mindenkinek jobb lenne. Talán egyszer így lesz.
2022. máj. 8. 15:42
 16/34 A kérdező kommentje:
15. Tökéletes ezt az ujjal mutogatást be is lehetne vezetni. :)
2022. máj. 8. 15:45
 17/34 A kérdező kommentje:
14. Sehonnan de ha olyankor igaz hogy nincs általánosítás mikor nőkről van szó, akkor a férfiaknál se legyen.
2022. máj. 8. 15:46
 18/34 anonim ***** válasza:
94%

" Tökéletes ezt az ujjal mutogatást be is lehetne vezetni. :)"

Mifelénk nem mutogatni szokás, hanem beszélgetni a másikkal, keresni a társaságát.

2022. máj. 8. 15:48
 19/34 anonim ***** válasza:
93%

"Nekem szabad. Nem én jóemberkedek itt minden nap hogy nincs is olyan hogy általános."

Ha neked azért szabad, mert nem jóemberkedsz, akkor másnak is szabad, aki nem jóemberkedik. Tehát, ha ő nem teszi, akkor jogosan általánosítás, ahogy neki tetszik. Ez lenne annak a logikája amit írtál.

2022. máj. 8. 15:48
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy nagyon gyerekes magas jóképű haverom. 30 évesen olyan mint egy nagy gyerek. Állandóan hülyeséget csinál, drogozik, iszik, felelőtlen...és még dicsekszik is ezekkel. Engem fele ennyi hülyeségért már éretlennek tartanának a lányok. Ez van...nem mondom, hogy nem próbálkozok lányoknál de nem kiemelten fontos.

Fejlesztem magam, vannak barátaim, hobbiim...élem a szánalmas kis életem. Tedd te is ezt kérdező. Természetesen azért legyél nyitott és kedves.

2022. máj. 8. 15:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!