Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 év körüli pasik! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év körüli pasik! Ti akik folyton a pénzzel próbáljátok magyarázni ha egy korotok béli nő idősebb pasival van, mégis mit tudnátok nyújtani neki, amiért titeket kellene választania?

Figyelt kérdés

A korotok béliek nagyrésze otthon lakik, tervetek sincs arra, hogy meginduljatok az életben, vagy legalább albérletbe, akkor mégis miért választának titeket? El kéne fogadni, hogy a nők nem mindig a pénz miatt választják az idősebb pasikat, hanem mert mellettük biztonságban érzik magukat.

Nők véleményére is kíváncsi lennék, hogy ha idősebb párjuk van, hogy ők mit láttak a párjukban, illetve miért nem tartjátok alkalmasnak a saját korosztályotok pasijait társnak?

jan. 12. 09:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
43%

Ez egy anonim fórum és nem fogok hazudni. A férjem jó ember és humora is van. 41 éves. Azért is választottam őt mert stabil az anyagi háttere és tudtunk családot alapítani. Otthon vagyok a gyerekkel és már nem is fogok soha dolgozni.(Munkahelyen)

28/N

jan. 12. 09:57
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 Köszi a választ! Mit láttál a korodbeli pasiknál? Őket miért nem választottad volna az anyagi dolgot leszámítva?
jan. 12. 10:00
 3/21 anonim ***** válasza:
35%
ne általánosítsál
jan. 12. 10:03
 4/21 anonim válasza:
100%

Egy társkapcsolat nagyban olyan mint egy barátság számomra. Egyetlen baráttól sem várnám el, hogy saját lakása legyen vagy hogy az anyagi szükségleteimet fedezze, mégis nagyon fontos lenne.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen nő az, akinek fontos a társa pillanatnyi anyagi helyzete. Mert gyanítom olyan, akinek üres az élete, és csak olyan dolgokkal tuja megtölteni, amik pénzért kaphatók.

jan. 12. 10:08
 5/21 A kérdező kommentje:
#4 Én tudok olyan párról, akinél nagy a korkülönbség, és mindketten melósok. Oké, hogy a pasinak volt saját háza, amit hitelből vett, de ezen kívül nem számít pénzesnek, autója is egy 23 éves Skoda, mégis őt választotta a csaj, mert a korosztálynak pasijaiban folyamatosan csalódott.
jan. 12. 10:16
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Leírod, hogy folyton a pénzzel jönnek, aztán felsorolsz egy rakás anyagi szempontot. Gratulálok! :)
jan. 12. 10:34
 7/21 A kérdező kommentje:

#6 Mi a rakás anyagi szempont? Mikor fizette a svájci frankos hitelét? De mellette 3 műszakban húzza az igát, megdolgozik és egyik hónapról a másikra él, nincs pénze külföldi nyaralásra sem. Ez nem számít pénzességnek a mai világban.

Viszont a fórum tele van hisztiző, irigykedő ficsúrokkal, akik nem értik meg, hogy nem feltétlenül a pénz miatt választják a nők az idősebb férfiakat.

De hallgatlak, te mit tudnál nyújtani egy nőnek, amiért téged kellene választania?

jan. 12. 10:46
 8/21 anonim ***** válasza:

#7: Sorolod tovább az anyagi szempontokat, mint a hitel és a nyaralás kifizetése, érvéként amellett, hogy nem feltétlenül a pénz miatt választasz idősebb partnert. Ha ebben nem érzed az ellentmondást, akkor van egy rossz hírem.

Engem amúgy miért is kevertünk most ide?

jan. 12. 10:53
 9/21 A kérdező kommentje:

Mert az kérdés az volt, hogy ti mit tudtok nyújtani egy nőnek. És ha te hozzászóltál a kérdéshez, akkor te is ilyen vagy! Ha meg nem akkor minek szólsz a témához ? 😉

Te amúgy meg azt nem érted, hogy ha valaki nem él nagy lábon, mert nem engedheti meg magának, akkor az nem számít a nők szemében pénzesnek 😉

Meg hol írtam én nyaralás kifizetését? Pont, hogy nem telik rá! Olvasni sem tudsz?

jan. 12. 10:59
 10/21 anonim ***** válasza:
Mert ha nem ilyen vagyok akkor nem láthatom, hogy a kérdésed és az állításaid első fele üti a másodikat? Leírod, hogy nem feltétlen a pénz miatt választ egy nő idősebb pasit és aztán megkérdezed, hogy mit tudnak nyújtani egy nőnek, majd kifejted, hogy anyagi dolgokra, hitel fizetésére, nyaralás kifizetésére gondolsz. Az, hogy valaki nem számít pénzesnek, nem furcsa egy olyan országban ahol a dolgozó emberek több mint fele nem keres 350 nettót. A hetesben írtad, hogy nincs pénze nyaralásra sem. Szerintem kettőnk közül itt Te vagy aki nem érti amit olvas.
jan. 12. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!