Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tanácsolják 35 évesként ismerkedjek idősebb (40+ éves) nőkkel ha ők egyáltalán nem vonzanak?
Figyelt kérdés
nov. 8. 11:22
2/12 anonim válasza:
A semmiből ajánlgatják ezt, vagy volt ennek előzménye? Én csak úgy nem ajánlanék senkinek sem ilyet... de ha az illető pl. nyíg, hogy neki tök mindegy, csak legyen már nője, és emellé 35 évesen úgy néz ki, mintha 50 lenne, pohos, igénytelen fazon, és nem hajlandó változtatni, akkor 40+-os nőknél nagyobb esélye lenne. Mert azért ilyen eset is van, ismeretségi körben is. Nyafog, mint egy kislány, hogy nincs nője, közbem csak 20évesekkel ismerkedik, pedig ő maga botrány, ahogy kinéz, és az életmódja miatt "feltagadhat" magára 10 évet minimum, mert a zaba, az alkohol, a cigi, az ülőmunka és az edzéshiány, a bőrápolás teljes hiánya azért meglátszik... és ha ilyenkor elfogadná az illető azt, hogy "figyi, ha nem akarsz életmódot változtatni és csak és kizárólag 20 éves Miss Hungary versenyző meg insta modell külsejű csajokkal ismerkedni, akkor készülj fel az egyedüllétre", azzal nem lenne gond... de nem fogadja el. Neki kell a tuti tipp, hogy hogy legyen nője. Erre opció az, hogy oké, akkor a célközönséget változtasd meg.
4/12 anonim válasza:
Lehet hogy beállt a hátad, köszvényed van, vagy reumád, stb, és úgy gondolják jobban összeillenétek egy idősebbel, bár akkor inkább rosszabb állapotban lévő 60-asok közül javasolnának. A korosztályodhoz fittnek kellene lenned.
6/12 anonim válasza:
Én arra tudok tippelni, hogy 35 évesnél idősebbnek tűnsz, vagy nem olyan jók az adottságaid, hogy a korodbeli/fiatalabb nőknél reálisan legyen esélyed.
Semmi sem kötelező persze!
8/12 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy 25 évesen mit képzelnek a 35-ös pasik, hogy kikezdenek velem? Hisz egyáltalán nem vonzanak.
9/12 anonim válasza:
#8 nincs a homlokodra írva, hogy ki vonz és ki nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!