Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 év körüli pasik! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 év körüli pasik! Ti akik folyton a pénzzel próbáljátok magyarázni ha egy korotok béli nő idősebb pasival van, mégis mit tudnátok nyújtani neki, amiért titeket kellene választania?

Figyelt kérdés

A korotok béliek nagyrésze otthon lakik, tervetek sincs arra, hogy meginduljatok az életben, vagy legalább albérletbe, akkor mégis miért választának titeket? El kéne fogadni, hogy a nők nem mindig a pénz miatt választják az idősebb pasikat, hanem mert mellettük biztonságban érzik magukat.

Nők véleményére is kíváncsi lennék, hogy ha idősebb párjuk van, hogy ők mit láttak a párjukban, illetve miért nem tartjátok alkalmasnak a saját korosztályotok pasijait társnak?

jan. 12. 09:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Van lakásom, kocsim Budapesten nem fényűző körülmények között élek. 29 évesen sikerült össze hozni hitellel. Előző exem nem fogta fel, hogy ha albizni kezdünk nem lesz semmink ezért mama hoteleztem.

(Neki nem volt jövedelme csak az a sry de játék pénz amit diák munkából keresett.)

Kidobott mert nem akartam vele a gyüjtés miatt össze költözni. Érthető viszont lett eredménye.

Nem azt nézem, hogy mit tudok nyújtani. Nem érdekel.

Ha lenne barátnőm és akarna velem lakni akkor jöhetne nem kérnék tőlle semmit ha erősködik akkor be fizethet a net számlába de az sem fontos.

Amúgyis kifizetném magamnak nekem nem azért kell barátnő, hogy terheket megosszam ki tudom egyedül is fizetni.

Szerintem ha valaki jól meg van egyedül és keres egy társat azt nem azért kell tenni mert magányos, anyagi problémái vannak stb... Hanem azért mert egyedül is jól meg van de azért jó szeretetet adni és kapni valakitől.

Dehát és idealista és kicsit naív is vagyok.

30F

jan. 12. 11:16
 12/21 A kérdező kommentje:

#10 Szerintem meg csak kötekedsz! 😉

Folyamatosan azt olvasom, hogy megy itt a hiszti, mert ha van egy idősebb pasinak fiatal nője, akkor már egyből a pénzre kell gondolni, mert hogy a pasi pénzeli , fizeti neki a dolgait, hülyeségeit, miközben tudok olyanról ahol erről szó sincs.

Matekozzál már egy kicsit! Ha egy férfi fizeti a hitelét, csak egy 23 éves kocsira telik neki, akkor az hol tudna egy fiatal nő több 10 vagy 100 ezres hóbortjait finanszírozni, 3 műszakos melós fizetés mellet?

A kérdés meg továbbra is fenn áll, hogy te mit tudnál nyújtani egy nőnek, aki NEM PÉNZES pasira hajt! Miért választana téged?

Hallgatlak!

jan. 12. 11:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Mellesleg az ilyen kérdéseknél ahol vádaskodik a kérdező, hogy biztos a pénz miatt van vele, ott is volt mikor megkérdezem, hogy ő mit tudna nyújtani az említett nőnek? De válasz nem jött sosem.
jan. 12. 11:27
 14/21 anonim ***** válasza:

#12: Oké, van egy fiatal nő, többszázezres hóbortokkal, és ha jól értem egy idősebb pasi, akinek bár volt ideje félretenni, építeni az egzisztenciáját és az életét (egy fiatallal szemben akinek ugye ez az idő nem állt még a rendelkezésére, mert fiatal), de három műszakban dolgozik és mégsincs pénze csak egy 23 éves autóra, illetve hitel is van a nyakában. Mit nyújt Ő amit egy fiatal nem tud?

Az, hogy én mit nyújtok egy nőnek, teljesen irreleváns a kérdés szempontjából és amúgyis a barátnőmet kellene megkérdezni róla, de szerintem egészen biztosan köze lehet ahhoz, hogy le tudok írni egy szituációt normálisan és a szövegértelmezésemmel sincs gond.

jan. 12. 11:39
 15/21 A kérdező kommentje:

#14 Köszi a semmi választ! Mert ezek szerint megint nem sikerült értelmezni amit írtam. Nem írtam olyant, hogy példának említett nőnek lennének pénzes hóbortjai, és ha még mindig nem fogtad fel. A kérdés továbbra is arról szólt, hogy nem minden nőknek számít a pénz, csak egyesek másra nem tudnak kombinálni, és azok akik valójában kombinálnak, ők maguk mégis mit tudnak nyújtani egy olyan nőnek akiknek nem a pénz számít hanem maga az ember.

Mert az ilyen panaszkodók általában csak mamahoteles megcsömörlött pasik, akik nem is akarnak innen kitörni. Volt szerencsém olyan kolléganővel beszélgetni, aki kifogott ilyent, és 1 év után, mikor felvetődött, hogy esetleg ketten elmennének albérletbe, abban sem volt partner a pasi, mert jó volt neki otthon,mert úgy több pénze maradt pecázni.

További szép napot neked, Legyél szíves lépj tovább! 😉

jan. 12. 11:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan szavakat használsz aminek nem érted a jelentését, rosszul használod Őket, funkcionális analfabéta vagy. Így nincs értelme vitatkozni. Sajnálom!
jan. 12. 11:58
 17/21 A kérdező kommentje:

#16 Mintha neked olyan jó lenne a felfogásod! Sokadszorra sem érted a kérdés lényegét, és nem azért mert annyira komplikált. Meg egyáltalán minek szólsz hozzá ha érdemben nem tudsz válaszolni, vagy nem vagy érintett? Bezzeg mikor megkérdeztem, hogy te mit tudsz nyújtani, arra nem válaszoltál, csak kitértél a válasz elől! 😉

Ennyi!

jan. 12. 12:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Az én hibám, hogy képtelen vagy a jelentésüknek megfelelő szövegkörnyezetben használni a szavakat. Igazad van.
jan. 12. 12:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
eleve nem nyújtanék én neked semmit,nem szolgállak ki,az egzisztenciádat(biztonság érzetedet)megteremted magad ahogy akarod. a hozzád hasonlókat keressed.
jan. 12. 12:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Mert a fiatal 25-30 as no nem a csoro 50 evessel fog le allni ha nem azzal aki jol keres..
jan. 12. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!