Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne egyszerűbb a világ ha a nők tennének érte?
Olyan nehéz lenne ha kezdeményeznetek kellene?
Ha ugyis csak 1000ből, vagy 10000ből, egy az aki megfelel nem lenne egyszerűbb ahhoz odamenni? Egy csomo szenvedéstől megkímélne mindenkit. Nektek lenne párotok,
akihez nem mennek az meg legyen kussban.
Egy ilyen világ sokkal kellemesebb lenne mindenkinek.
19. Logika itt nincs. Csak anyi hogy a:
nő = tökéletes tündér
Férfi = lusta szemétláda
20. "kedves" Mi van? minek legyek kedves a nőkkel?
Ha leszarnak akkor minek kéne még nekem segíteni őket?
Nem érdemlik meg.
Remélem egyre több férfi ismeri fel hogy nem érdemelnek támogatást, sőt olyan bunkó lesz@romnak kell leni velük velük mint amilyenek ők is.
21-es válasz alapján:
Hát skacok... Most megtudtam, hogy lusta szemétláda vagyok... Megyek is a sarokba hülye ideológiákat gyártani. #SadPanda
24: Ezt már én sem tudom követni! 😅
Mindegy is, most akkor a 22-es szerint mindjárt felhívom unokahúgomat és jó bunkó leszek vele!!!44 Majd ha néz hülyén, akkor vessen magára, na!
Sőőőt, reggel megyek majd pékségbe kicsit paraszt leszek majd az eladócsajjal is, na, csak hogy tudják hol a helyük!!4négy 😅
24. 21# az itteni nők logikáját írja le.
A 22# meg azt amit én gondolok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!