Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem lenne egyszerűbb a világ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lenne egyszerűbb a világ ha a nők tennének érte?

Figyelt kérdés

Olyan nehéz lenne ha kezdeményeznetek kellene?

Ha ugyis csak 1000ből, vagy 10000ből, egy az aki megfelel nem lenne egyszerűbb ahhoz odamenni? Egy csomo szenvedéstől megkímélne mindenkit. Nektek lenne párotok,

akihez nem mennek az meg legyen kussban.

Egy ilyen világ sokkal kellemesebb lenne mindenkinek.

#galamb #Semmi nem aggaszt #Érdektelen nők
2022. máj. 8. 15:17
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne nehéz, de nem érdekel.
2022. máj. 8. 15:19
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
A párkapcsolatokba eddig én tettem több energiát, de lehet csak rossz férfiakat fogtam ki, ezesetben viszont legalább az ismerkedésnél ne én tegyek már meg mindent.
2022. máj. 8. 15:20
 3/34 anonim ***** válasza:
87%

He?

A nők is kezdeményeznek, ha szimpatikus nekik egy pasi. Az érdeklődés pedig kölcsönös szokott lenni, ha érdekes vagy.

2022. máj. 8. 15:20
 4/34 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi, kezdeményezünk annál, aki bejön nekünk. Ha nem jön be, akkor nyilván nem.
2022. máj. 8. 15:21
 5/34 anonim ***** válasza:
91%

Párom szerint én kezdeményeztem 🤷‍♀️ szerintem meg csak kerestem a társaságát és hagytam alakulni. Így, vagy úgy, ő úgy élte meg, hogy én nyitottam először. Emellett, azóta is voltak nők, akik burkoltan, vagy kevésbé burkoltan jelet adtak. A barátnőm úgy volt együtt egy sráccal 5 évig, hogy egy buliban ő ment oda először a sráchoz. Unokatesóm most talált párt, elment segíteni pakolni a tesójának, annak ott volt a barátnője is, aki kereste a társaságát és elkezdtek beszélgetni, aztán alakult. Unokatesóm az a fajta, akit, ha nem erőszakol meg egy nő, egyedül marad. Hát, most talált nőt, aki megteszi. A bátyját is a barátnője szedte fel röpke 10 éve.

Nem hiszem, hogy ez olyan kuriózum lenne. Legalábbis felénk nem az.

2022. máj. 8. 15:23
 6/34 anonim ***** válasza:
92%
Én kezdeményeztem. Azt mondta érdeklem, de semmit nem tett értem:)
2022. máj. 8. 15:24
 7/34 anonim ***** válasza:
95%
Nő is kezdeményezhet. Meg amúgy rohadtul belekényelmesedik a pasik 90%a a kapcsolatokba, legalább az elején vegyétek a fáradságot.
2022. máj. 8. 15:26
 8/34 anonim ***** válasza:
87%

5: MeRt Az öSSZeS CsEd VoLtTuTTi! :D

(irony)

2022. máj. 8. 15:29
 9/34 A kérdező kommentje:
7. A pasik nem egységes massza. Vagy éltél már az összessel?
2022. máj. 8. 15:30
 10/34 anonim ***** válasza:
95%

9

Te is egységes masszaként tekintettél a nőkre a kérdésben..vagy az rendbe van?

2022. máj. 8. 15:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!