Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kifizettem egy csaj vonatjegyét, próbálkoznom is illett volna?
Nyilván nem elvárás hogy próbálkozzon az ember, de ez a szitu olyan aminél adná magát a dolog.
A csajnak nem volt pénze egy rövidtávú vonatjegyre, és a kaller le akarta volna szállítani, de ott voltam én a balek. A magamnak vett jegy visszajárójából pedig kifizettem az övét is.
Én aztán (annyira leszoktam a csajozásról) nem foglalkoztam a csajjal, nem kezdtem cseverészni, a pénzt leírtam csekély veszteségnek és kész.
Mit gondoltok erről?
Nem illett volna, azzal oda is a lovagiasság rész, mert nem megmenteni akartad, hanem megdugni.
Egyébként ha tetszettél volna neki, ott marad a közeledben, mindenki ezt csinálta volna. Ha nem tetszel, illedelmesen köszön és lelép, nehogy úgy érezd, tartozik neked..
Tapizás fel sem merül, mennyi szexuális zaklató van itt???
"Egyébként ha tetszettél volna neki, ott marad a közeledben, mindenki ezt csinálta volna."
Na ez érdekes!
Szóval le sem szállt volna (a vonatjegyén túl utazott volna) akkor a csaj?
Vagy ezt hogyan érted?
Akkor kapta el a kalauz, mikor le akart szállni? Akkor mégis milyen "próbálkozásról" beszéltél a kérdésben, ha időd sem lett volna rá?
Amennyiben volt ideje a kalauz büntetése után leülni a csajnak, és közel ült hozzád, nem ment át másik vagonba, akkor tetszel neki. Amennyiben elhúz másik kocsiba, vagy a kocsi másik részére, hogy véletlen se lássátok egymást, akkor nem kellesz neki.
Én nőként azt is el tudom képzelni, hogy az eset után a lány nem lett volna cseverészős kedvében, mert szégyellte volna magát, és ezért is nem nyitott vagy vitte túlzásba a hálálkodást. Plusz ha perceken belül szállt is, lehet, hogy nem látta értelmét belekezdeni egy beszélgetésbe.
Szerintem is jól csináltad, így megmaradtál nem érdekből cselekvő gavallérnak. :) Aztán ki tudja, lehet, hogy utaztok még ugyanazon a vonalon...
"Szerintem, ha akart volna tőled valamit, akkor megpróbál beszédbe elegyedni veled."
Megköszönte, de nem próbált
Nem véletlenül, mert bele voltam akkor is merülve ebbe a francos gyakoriba.
Mellettem ült, és jópár megállón át. Rá se hederítettem.
Már azt hittem tovább utazik mint mondta, de végül mosolyogva köszönve és megköszönve leszállt.
Amúgy semmi jelentősége nincs a dolognak, hacsak annyi nem hogy akkor is ezzel redvával voltam elfoglalva.
"Az nem lett volna szép, ha ezek után próbálkozol."
Szerintem az hogy illik, és az hogy szép nem ugyanaz.
Az hogy ez esetleg kicsit kifogásolható pont nem számít, amíg azért elfogadható a történet.
Nem tettem meg, de ha megtettem volna nehogy már valami gusztustalan dolognak állítsátok be! Szóval nem értelek titeket
Mintha a világ mocska lett volna ilyen helyzetben próbálkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!