Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mit tennének ha nekik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit tennének ha nekik is a másik nem számára teljesen érdektelenként kéne élniük?

Figyelt kérdés

Remélem ezek a magukat annyira empatikusnak tekintő nők is - akik számára ismeretlen a másik nem érdektelensége irányukba - képesek lesznek legalább belegondolni abba hogy ők mihez kezdenének ebben az élethelyzetben.

Az elgondolt élethelyzetben a másik nem egyáltalán nem érdeklődik felétek, és a részetekről minden közeledés elutasítasra talál, bármilyen nemi célzatú is az, miközben erős szexuális késztetések és vágyak kínoznak titeket.

Ez egy egyszerű átlag alatti férfi mindennapja ugye, amit a nők 99.9%-a nem ismer.

Mihez kezdenétek ti nők ha így kéne élnetek?

2022. máj. 7. 18:53
 51/98 anonim ***** válasza:
90%
Nem minden nő után állnak sorban. Nyilván mindenki a saját neméből fakadó problémáit tapasztalja csak, de ez nem egy verseny hogy kinek jobb vagy rosszabb. Én próbálkoztam már fiúknál, tudom nem ez a gyakori de előfordul mivel kénytelen voltam mert nem vettek észre.
2022. máj. 8. 09:56
 52/98 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! Neked se ártana egy kis empátia. Kezdetnek dugasd magad s.ggbe egy nagy szőrös c.gánnyal. Utána mondhatod, bezzeg a nők dughatnak azokkal, akikkel NEM akarnak! Látod, tök szerencsés vagy, ezt te is megteheted😉
2022. máj. 8. 10:35
 53/98 anonim ***** válasza:
92%

"Naponta lenne egy pasas aki megcsinál, még rondaként is

Nyilván nem is jóképű, de nem is feltétlen vállalhatatlan férfiak"

De ezt magyarázza már el valaki legyen szíves, hogy HONNAN szedik az itteni ronda férfiak vagy incelek, (ahogy tetszik). HONNAN??!?! Én ronda nő vagyok, de soha életemben szexuális ajánlatot vagy szexuális jellegű megjegyzést nem kaptam még a legrondább, legigénytelenebb, mindenmindegy férfiaktól sem. Nőszámba sem vesznek, eszükbe se jut, hogy mi van a lábaim között, ha így nézek ki.

Szerintem az a nagy helyzet, hogy nektek az átlag nő a ronda, annál lejjebb pedig egyszerűen nem tartjátok nőnek a nőket, férfitársaitokat pedig felértékelitek. Egy csúnya, kövér férfi ismerősöm múltkor kifejtette, hogy a szintén nem túl jóképű, szintén elhízott haverjának a csaja mennyire nem jó csaj és örülhet, hogy a haver leállt vele. Konkrétan egy enyhén duci, de kifejezetten szép arcú, igényes lányról van szó. Ugyanez a férfi ismerősöm panaszkodik, hogy nem kell a nőknek, amikor nonstop kritizál minden nőneműt, amikor egy kövér lány próbálkozott nála, még ő volt felháborodva, hogy hogy képzeli, és talán egy fiatal Cameron Diaz hasonmással beérné, de nagyob csöcsökkel (ezt így kifejtette egyszer filmezés közben).

Csak úgy szólok, hogy nem csak a 14-30 év közötti 40-70 kilós minimum átlagos arcú, csinos nők számítanak nőnek.

2022. máj. 8. 11:45
 54/98 anonim ***** válasza:
88%

49: Felesleges... Szerintem azon kevesek közé tartozom akik sosem mentek le arra a szintre amit Pisti meg szokott engedni magának stílus terén. Plusz az állandó kényszeres kattogás a "férfitöbbleten" meg az excel táblákon... Nem lennék meglepve, hogy ha kiderülne valamilyen szinten spektrumzavarral küzd. ÉS PONT ezért LENNE nagyon fontos empátiával közeledni felé, ha ez igaz lenne. (Erre külön kivi lennék amúgy!)

(És ezt nem kötekedésnek szántam!)

2022. máj. 8. 11:48
 55/98 anonim ***** válasza:
88%

Na látod Kispisti, most te is lehazugozod azokat akiknek ellentétes a véleménye veled. Téged is beszívott az incelbuborék? Mert szerintem már a te fejedben is van egy objektív valóság, ami számodra az egyetlen, és ha ettől eltérő véleményeket kapsz, azt már nem vagy hajlandó elhinni.

Ugyanolyan hisztit vágsz le mind ők (még ha nem is vagy incel!), és csodálkozol hogy miért tanúsítanak egyesek felétek már gyűlöletet.

2022. máj. 8. 11:54
 56/98 anonim ***** válasza:
93%

50

Okok, amiért a nőknek könnyű a párkeresés: Több kéretlen ajánlatot kapunk.

Okok, amiért a nőknek nehéz a párkeresés:

1. A férfiakkal ellentétben számunkra a szex még EGYÁLTALÁN nem garantálja sem az élvezetet, sem az orgazmust, tehát az ismeretlenekkel dugás lehetősége csak a férfiaknak kecsegtető.

Olyan ez, mintha lenne egy halom marlenkád. Biztosan irigykednék rád, mert imádom a marlenkát, de ha te okádsz tőle, akkor mégsem mondhatom, hogy hű, de jól jártál, nem igaz? Ez a minimális empátia: felfogom, hogy ami nekem jó és kívánatos, az másnak nem biztos, hogy jó és kívánatos.

2. Nem akarom előadni a paranoid nő magánszámát, de be kell látnod, hogy a nők többet kockáztatnak ismerkedéskor - legalábbis ami a fizikai épségüket illeti. Velem is, a barátnőim egy részével is, fiatal korában az anyámmal is megtörtént, hogy hogy a randipartnere ilyen vagy olyan módon megfélemlítette. Tudod... Van az, hogy egy szórakozóhelyen beszélgetni kezdesz egy férfival, aztán érzed, hogy valami nem kóser, és megmondod, hogy inkább nem ismerkednél tovább. A férfiak jelentős része persze normálisan reagál, de mindig van néhány idióta kis görcs, aki nem tudja elviselni a visszautasítást, és fenyegetőzni kezd.

Nem hinném, hogy megértenéd, de azért próbáld elképzelni: 50 kilós nő vagy, és egy tagbaszakadt férfi fenyeget.

Igen, a legtöbbször üres fecsegés az egész, de sosem tudhatod, hogy nem pont te leszel-e az, aki megjárja.

Persze itt mindjárt az jön, hogy "Aki rossz fiúval kezd..." Aztán a következő kérdésben azt kéritek számon rajtunk, hogy miért csak a jólfésült, sokdiplomás és gazdag pasikkal randizunk.

3. Az egy MÍTOSZ, hogy minden nőért sorban állnak a férfiak. Komolyan azt érzem, hogy az ilyen incel-közeli férfiak egy olyan világban élnek, ahol a nő = a szórakozóhelyen seggét rázó r.banc VAGY tökéletes testű, angyalarcú húszéves.

Magas, vékony, elég szabályos arcú nő vagyok - nem egy feltűnő szépség, de ha kicsípem magam, akkor egyáltalán nem nézek ki rosszul. Na most, életem során három férfi próbálkozott be nálam komolyan. Merthogy az út szélén lapátot támasztó leharcolt negyvenes segédunkás "Kúrnám a segged" megjegyzését nem tekintem megfontolandó párkapcsolati ajánlatnak. Ehhez hozzátartozik, hogy nem vagyok egy kifejezetten szociális csaj, a baráti köröm szűk, és nem lételemem a folyamatos partizás. De szerintetek MINDEN nőnél sorban állnak a férfiak, szóval 6-8 év alatt az a 3 férni sornak számít? (És vannak nálam előnytelenebb külsejű nők, hidd el...)

4. A női kezdeményezés még mindig sokkal kevésbé elfogadott.

Szóval hagyjuk a mesét, hogy a nőknek könnyű megfelelő párt találni. Ugyanolyan komolyan gondokkal küzdünk mi is, csak a férfiakkal ellentétben sokkal jobban megvagyunk egyedül - ezért tűnik könnyebbnek a helyzetünk.

2022. máj. 8. 12:11
 57/98 anonim ***** válasza:
93%

"Mégis mit számít hogy egy vén fószer vagy egy öreglány talál-e magának valakit öregkorára?"

És nekünk mit számít, hogy pár lúzernek nem jut nő?

2022. máj. 8. 12:14
 58/98 anonim ***** válasza:
92%
Honnan veszitek, hogy egy nőnek jó az, ha mindenféle lúzer meg öreg pasi meg akarja dugni? Szeritned élvezik az ilyen szexet mindenféle random alakkal, akik borzasztóak az ágyban?
2022. máj. 8. 12:16
 59/98 anonim ***** válasza:
93%
Mondd meg te empátiát számonkérő f.szfej, hogy miért lenne fontosabb a te dugásod biztosítása, mint az idősebbek párkeresése?
2022. máj. 8. 12:18
 60/98 anonim ***** válasza:
90%

Magukból indulnak ki, nekik a rossz szex is jó mert legalább szex :D elég száni

2022. máj. 8. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!