Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit tennének ha nekik is a másik nem számára teljesen érdektelenként kéne élniük?
Remélem ezek a magukat annyira empatikusnak tekintő nők is - akik számára ismeretlen a másik nem érdektelensége irányukba - képesek lesznek legalább belegondolni abba hogy ők mihez kezdenének ebben az élethelyzetben.
Az elgondolt élethelyzetben a másik nem egyáltalán nem érdeklődik felétek, és a részetekről minden közeledés elutasítasra talál, bármilyen nemi célzatú is az, miközben erős szexuális késztetések és vágyak kínoznak titeket.
Ez egy egyszerű átlag alatti férfi mindennapja ugye, amit a nők 99.9%-a nem ismer.
Mihez kezdenétek ti nők ha így kéne élnetek?
A nemi identitás tudatos megváltoztatása nem játszik
Ilyet tudatosan nem lehet csinálni
Ez egy nem tudatos aberráció, nem pedig egy döntés
Rengeteg olyan nő van akik nem kellenek senkinek, hiába nyomjátok itt incelek hogy a kasszás Erzsikért is chadek állnak sorba, mert nincs így.
Amúgy a szavazást nem értem. Nőket szólítasz meg és olyan opciók vannak hogy "kurvázni mennék", és "gusztustalan nőket fűznék és dugnék meg". Nem ment ez egy kicsit félre? 🤡
3#
Bocsi, nem tudtam
4#
Kasszás Erzsiért nyilván nem a Chadek állnak sorba, de értük is sorban állnak ezt tapasztalom.
Nyilván a hozzá hasonlók.
Szóval kár tagadni a valóságot
"Amúgy a szavazást nem értem. Nőket szólítasz meg és olyan opciók vannak hogy "kurvázni mennék", és "gusztustalan nőket fűznék és dugnék meg". Nem ment ez egy kicsit félre?"
Nyilván ha férfiként kéne élniük
Másképpen miképp lenne erős szexuális késztetésük?
Állítólag ők egész jól elvannak szex nélkül is
"Allitolag az 50-60 eves nők is mar teljesen erdektelenek a korabeli pasik szamara."
Hát ez a generáció ebből a szempontból amúgy is teljesen érdektelen, mindkét nem esetében
Mégis mit számít hogy egy vén fószer vagy egy öreglány talál-e magának valakit öregkorára?
Még ők maguk is sokszor tesznek rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!