Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit tennének ha nekik is a másik nem számára teljesen érdektelenként kéne élniük?
Remélem ezek a magukat annyira empatikusnak tekintő nők is - akik számára ismeretlen a másik nem érdektelensége irányukba - képesek lesznek legalább belegondolni abba hogy ők mihez kezdenének ebben az élethelyzetben.
Az elgondolt élethelyzetben a másik nem egyáltalán nem érdeklődik felétek, és a részetekről minden közeledés elutasítasra talál, bármilyen nemi célzatú is az, miközben erős szexuális késztetések és vágyak kínoznak titeket.
Ez egy egyszerű átlag alatti férfi mindennapja ugye, amit a nők 99.9%-a nem ismer.
Mihez kezdenétek ti nők ha így kéne élnetek?
"Kicsit ellentmondásosnak érzem a dolgot, de javíts ki, ha tévednék:
Az állítod, hogy a nők 99.9%-a nem tudja milyen persona non gratanak lenni a másik nem szemében, aztán gusztustalan nőkről beszélsz, akiktől a gyomrod is kifordul."
Természetesen itt nincs ellentmondás: A férfiak nagyrésze nálam sokkal igénytelenebb, azaz összejön ezekkel a nőkkel, akiket nem is akarnék minősíteni mert nem célom. Hát én nem vagyok igénytelen, tudom elég súlyos hiba, ez van.
Szóval a nőkből és magamból indultam ki, miszerint az igényesség a partner iránt az evidens és megkérdőjelezhetetlen.
Azaz ha elutasítjuk az igények durva leadását, tehát mélyen szinten alul (és nem is a saját szinten, ez lényeges) találhatnál csak partnert, kb. akármire.
Akkor mit tennétek?
Jó egy-két emberke megpróbálta beleélni magát köszönöm nekik!
"" Itt csak az oltást fogod kapni azoktól, akik nincsenek ilyen helyzetben."
Ez is azt bizonyítja hogy semmiféle empátia nincs a nőkben.
Bele sem képesek gondolni ilyen helyzetbe"
Nekem kezd az az érzésem lenni, hogy várod ezeket a negatív kommenteket, hogy azután bedobjad a minden X ilyen/olyan panelt. :)
Nem, nem minden nő szenved empatia hiányban. Szerintem akibe szorult némi empátia az meg tudja érteni/át tudja érezni, hogy nem lehet kellemes helyzet az amiben lehetsz.
De!
Ezerszer le lettek írva ezen a fórumon, hogy milyen dolgokkal javíthatsz a helyzeteden.
A való életben kíváncsi lennék baromira, hogyan kommunikálsz, milyen a kiállásod, mennyire van esetleg olyan skilled amivel tudsz humoros lenni egy random helyzetben. Mennyire nem tűnik görcsös próbálkozásnak egy közeledésed. (emberkent/barátként kezeled-e a nőket is)
Stb-stb... Tedd a szívedre a kezed és pergesd végig magadban ezeket.
"A való életben kíváncsi lennék baromira, hogyan kommunikálsz, milyen a kiállásod, mennyire van esetleg olyan skilled amivel tudsz humoros lenni egy random helyzetben."
Na pont te leszel a legutolsó akit beavatok ebbe pajti!
Ugyanakkor elméletileg pont te lennél az akinek értenie kéne ezt a dolgot, és kíváncsira arra kéne lenned hogy a nők is képesek-e megérteni. Ha egyáltalán igaz bármi is abból amiket leirtál.
De szerintem csak itt vered a nyálad arra hogy 36 éves korodra (lám milyen egyszerű volt) becsajoztál, és máris az igét hirdeted. A jehovásokat lepipálod ember!
Én ertem is!
Szépen sikerült kikerülni a választ!
Tehát, fussunk neki még1x... :)
Rengeteg nőt kapcsolatban sem elégítenek ki. (Orgasm gap.)
Engem nőként megnyugtatna, ha nem látnának a férfiak. Mármint az, ha tök mindegy, mit csinálok, nem látnak. Mernék szexibben öltözködni. Lazább lennék, mosolygósabb.
"Szerintem a legtöbb nő amúgy örülne is neki."
Na ezt erősen kétlem
A kérdés úgy szólt, ha erős szexuális késztetés mellett élnérek meg mindezt.
Nem pedig aszex nőként
26
Nézd, én aztán falra mászom Kispisti folyamatos vergődésétől, de ez azért túlzás... Bennünk, nőkben is van egyfajta természetes hiúság. A férfiak ostoba nyálcsorgatása hányinger, és bőven meglennénk nélküle, de ne mondd már, hogy szívesen lennél csúnya. Ha így lenne, akkor nem mosnánk hajat, nem sminkelnénk, nem öltöznénk csinosan stb.
De ismétlem: idegen seggfejek "pozitív" megerősítésére valóban nincs szükségünk. Ha csak ez a kéretlen figyelem szűnne meg, az tényleg a mennyország lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!