Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit tennének ha nekik is a másik nem számára teljesen érdektelenként kéne élniük?
Remélem ezek a magukat annyira empatikusnak tekintő nők is - akik számára ismeretlen a másik nem érdektelensége irányukba - képesek lesznek legalább belegondolni abba hogy ők mihez kezdenének ebben az élethelyzetben.
Az elgondolt élethelyzetben a másik nem egyáltalán nem érdeklődik felétek, és a részetekről minden közeledés elutasítasra talál, bármilyen nemi célzatú is az, miközben erős szexuális késztetések és vágyak kínoznak titeket.
Ez egy egyszerű átlag alatti férfi mindennapja ugye, amit a nők 99.9%-a nem ismer.
Mihez kezdenétek ti nők ha így kéne élnetek?
Leszbi lennék, enyhe biszex hajlamom így is van (mint rengeteg nőnek.)
Ha nem vonzódnék kicsit sem a nőkhöz, akkor vennék pár jó vibrátort, macskákat, és együtt laknék a legjobb barátnőmmel meg az ő macskáival.
"A ronda nők ugyanígy élnek."
Tényleg??
Ja nem
Azért én nekem is van szemem hogy mi folyik a világban, nem most jöttem a falvédőről
"Nem értitek meg, hogy egy nőt semmivel nem vonz jobban egy számára taszító férfi, mint titeket egy bármilyen férfi."
Egyik nemet sem vonzza egy taszító külsejű ember, ez természetes.
Viszont általában a saját kategóriáról beszélek: kövér a kövérhez, deformált képű a deformált képűhöz, csóró a csóróhoz illik. Így pedig ha egy nő elutasít minden hozzá hasonló kaliberű férfit, akkor vagy megkapja a szexet jobb férfiaktól vagy aszexuális.
De mégegyszer: A kérdésnek csak úgy van értelme ha pont ugyanolyan szexuális késztetések kínoznának titeket is mint a legtöbb férfit.
Így női szemszögből persze semmi értelme az egésznek, csupán sipákolásnak tűnik, pedig nem az.
Csak egyszer lennétek képesek beleélni magatokat mások helyzetébe, de úgy látom ez nem megy
Nő vagyok. Qrva ronda. Magas a tesztoszteronszintem, szóval abszolút átérzem, -élem a helyzeteteket. 31 leszek, 8 éve "apáca", előtte is csak kínkeservesen jött össze valami, a minőséget pedig inkább ne is firtassuk. Folyamatosan frusztrált vagyok, fel tudnék robbanni, emellé egy elég masszív depresszió is kialakult. Nem, egész életemben csak masztizni nem megoldás...
Jobb híján kutyáim vannak, egyébként meg egy pillanatig sem tervezek tovább élni az utolsó családtagom távozásánál.
39#
Ha ez így lenne, felrobbanna a levélfiókod a sok priváttól
Naponta lenne egy pasas aki megcsinál, még rondaként is
Nyilván nem is jóképű, de nem is feltétlen vállalhatatlan férfiak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!