Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ti rendszeresen sportoltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ti rendszeresen sportoltok, figyeltek a testetekre, elvárás a másik féllel szemben is, hogy ugyanígy tegyen?

Figyelt kérdés

Vagy nincs jelentősége, ha egyébként nincs kórosan elhízva?

A nemeteket is írjátok oda légyszi.

2022. ápr. 2. 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Több mint 10 éve járok rendszeresen edzőterembe és ésszerű kereteken belül egészségesen is táplálkozom.

Elvárás mert egyrészt túl eltérő lenne az életmódunk ha ő nem figyel ezekre a dolgokra, másrészt szerintem egy genetikailag vékony lány sem néz ki jól ha nem edz. Sokkal vonzóbb ha valamennyire izmos is.

30/F

2022. ápr. 2. 12:39
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

Nekem valóban volt több sportoló csajom, úgy értem hivatásos játékosok.

Én mackós vagyok.

Szóval sportoljon meg gyurmázzon aki rá van szorulva, mert mást nem tud felmutatni, vagy kell a melójához, mert kidobó, vagy hasonló.

2022. ápr. 2. 12:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
2. Azért a gyurmázás nem értelmetlen , nem csak arra jó hogy jobban nézzen ki valaki , ha nem a test mozgás erősebbé, kitartóbbá tesz, mellette javítja az önbecsülésedet is . Teszem fel te lusta vagy és szereted a pörköltet és a gyors kaját valagszámra, az tényleg lustává tesz.
2022. ápr. 2. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

3.-ra.

Vega vagyok, így max. vega pöci játszik.

A lustaságot pedig. Nos lőni járok, és ott futok eleget. A lustaság pedig...igen, megtehetem.

Önbecsülésem meg van.

2022. ápr. 2. 13:45
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Nem elvárás. Ronda vagyok, szóval örülnék, ha bármilyen pasi szóbaállna velem, aki nincs betegesen elhízva és minimálisan ad magára.
2022. ápr. 2. 13:46
 6/13 anonim ***** válasza:
25 éves pasi vagyok, naponta járok konditerembe. Igazából én annak örülnék (nem barátnőm), hogyha jó alakú nővel ismerkednék, ha nem sportol de jó az alakja akkor az is imponál nekem. Persze sokan edzéssel néznek ki jól, szóval előny ha ő is edz.
2022. ápr. 2. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Én (férfi, 24) sokat mozgok (edzek, futok, ahova tehetem gyalogolok), viszont magamtól az étkezésre egyáltalán nem figyelek.

A párom nem igazán sportol (de sokat sétál legalább munka miatt), és nagyon odafigyel az étkezésre.

Kiegészítjük egymást, így is működik.

2022. ápr. 2. 14:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártana, ha legalább a kajára figyelne.
2022. ápr. 2. 15:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Alapvető egészséges életmódra figyeljen. No cigi, pia. Átlagosan egészséges étkezés ( a körömpörkölt nokedivel, sörrel nem az)...

Ne legyen punnyadt, lusta.

2022. ápr. 2. 15:57
 10/13 anonim ***** válasza:
Részben azért igen, hiszen ha teljesen eltérő az eletmodunk az csak problémákat generalna.
2022. ápr. 2. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!