Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért főleg azoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért főleg azoknak a férfiaknak adnak esélyt akik egész nap csak vedelnek vagy drogoznak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 15:22
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen sehogy.

Én nem iszok, nem dohányzok, nem bulizok. Próbálok felelősségteljes életet élni. Egyre inkább úgy látom, hogy minek.

2022. ápr. 30. 17:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
20: És tart 10-200 percig és nem kell szeretnetek egymást egy életen át a vizsgáztatóval.:)
2022. ápr. 30. 17:21
 23/27 anonim ***** válasza:
86%

22.

Pont ezért egy korrekt és vidám esemény, én szerettem vizsgázni régen. Kellemesebb, mint az élet legtöbb "társasági eseménye", ahol milliószor több - és a legrosszabb, hogy íratlan - szabályt kell betartani. A vizsgán meg csak előadod a dumát és kapsz egy négyest. Hiányoznak ezek az idők.

2022. ápr. 30. 17:24
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
23: Attól függ, milyen vizsgát nézünk. Én voltam jópár olyanon, ahogy a 100% bukási arány a tanár szerint teljesen rendben volt, merthát tuti, hogy senki nem tanult aznap. Az, hogy ez elvileg szabályellenes/ki kellett volna vizsgálni, senkit nem zavart. Ennyit a vizsgákról.
2022. ápr. 30. 17:29
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
A nők utálják az olyan férfiakat, akik megfontoltak, előre terveznek és nem az ösztöneik irányítják az életüket. A spontán, önkontroll nélküli gátlástalanokat szeretik.
2022. ápr. 30. 17:31
 26/27 anonim ***** válasza:
73%

24.

És ezt is a példádban, mit tette tönkre, mi rontotta el? Az emberi tényező, szokás szerint. Amiben az "emberi tényező" jelen van, az általában rossz, kivéve ha korrekt személyekről van szó, ami sajnos ritka.

2022. ápr. 30. 17:56
 27/27 anonim ***** válasza:
23%
Micsoda hülyeség.
2022. ápr. 30. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!