Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért főleg azoknak a férfiaknak adnak esélyt akik egész nap csak vedelnek vagy drogoznak?
"nagyon elcseszett társadalomban élünk"
nahát!
egy ideális társadalomban nem léteznének incelek
Amúgy én nem tudom eldönteni, hogy ez most igaz vagy sem. Egyrészt van legalább 2 olyan nő ismerősöm akik simán kitartottak egy drogos mellett évekig hátha egyszer megváltozik. Másrészt ismerek olyan nőket is akik elvből elutasítják a drogot, füvet, cigit, piát (nyilván ha alkalmanként iszik az más) meg az ilyeneket. És nem szeretik ezt a belesz.rós hozzáállást sem.
Szóval szerintem nem érdemes általánosítani. Olyan ez amikor a férfiakra mondják, hogy csak a r.bancok kellenek nekik. Aztán mégsem ugyebár. Csak egy rétegnek.
Pont ez az.
Nekem a jól szituált mérnök ismerőseim kínlódnak a társkereséssel.
A trógereknek meg mindig jut.
Nem értem hogy megy ez.
11.
Sem alkoholisták, sem drogosok. Sőt, elnyomó rendszerek sem, tüntető csürhe sem, környezetszennyezés sem.
Szép világ lenne, de sosem jön el. Nem erre mennek a dolgok.
18.
Na igen, a vizsgán át is lehet menni, egy kis felkészüléssel (rosszabb esetben csalással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!