Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért főleg azoknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért főleg azoknak a férfiaknak adnak esélyt akik egész nap csak vedelnek vagy drogoznak?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 15:22
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
57%

"nagyon elcseszett társadalomban élünk"

nahát!

egy ideális társadalomban nem léteznének incelek

2022. ápr. 30. 15:55
 12/27 anonim ***** válasza:
92%

Amúgy én nem tudom eldönteni, hogy ez most igaz vagy sem. Egyrészt van legalább 2 olyan nő ismerősöm akik simán kitartottak egy drogos mellett évekig hátha egyszer megváltozik. Másrészt ismerek olyan nőket is akik elvből elutasítják a drogot, füvet, cigit, piát (nyilván ha alkalmanként iszik az más) meg az ilyeneket. És nem szeretik ezt a belesz.rós hozzáállást sem.

Szóval szerintem nem érdemes általánosítani. Olyan ez amikor a férfiakra mondják, hogy csak a r.bancok kellenek nekik. Aztán mégsem ugyebár. Csak egy rétegnek.

2022. ápr. 30. 16:05
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy kajak, nekem van egy-két szétcsúszott ismerősöm, és nekik mindig van egy vagy több barátnőjük, nem is a gettószökevény fajtából.
2022. ápr. 30. 16:07
 14/27 anonim ***** válasza:
16%
12: R-bancok senkinek sem kellenek.
2022. ápr. 30. 16:07
 15/27 A kérdező kommentje:

Pont ez az.

Nekem a jól szituált mérnök ismerőseim kínlódnak a társkereséssel.

A trógereknek meg mindig jut.

Nem értem hogy megy ez.

2022. ápr. 30. 16:38
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

11.

Sem alkoholisták, sem drogosok. Sőt, elnyomó rendszerek sem, tüntető csürhe sem, környezetszennyezés sem.

Szép világ lenne, de sosem jön el. Nem erre mennek a dolgok.

2022. ápr. 30. 16:43
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
15: Mert sokan "élnek bele a világba" mindenféle előre gondolkodás, következmények felmérése, vagy józan ész nélkül. A mérnök "majd alapítok családot ha lesz háttér" módon tervez, gondolkodik, addig sokan a "dugok osz' majd lesz valami de gumit én?! Az ciki, dehogy kell!" módon sz-rnak az egészbe!
2022. ápr. 30. 16:56
 18/27 anonim ***** válasza:
91%
Milyen esélyt? Ez nem vizsga, ez egy teljesen más műfaj.
2022. ápr. 30. 17:15
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
15: Neked hogy megy?
2022. ápr. 30. 17:16
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

18.

Na igen, a vizsgán át is lehet menni, egy kis felkészüléssel (rosszabb esetben csalással).

2022. ápr. 30. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!