Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki fiatal korában is sikertel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki fiatal korában is sikertelen volt a nőknél, az később, idősebb korában is az marad?

Figyelt kérdés

Itt vagyok én. Kb fiatal korom óta (15-16 éves voltam) szemét voltam a nők (és az emberek...) szemében. Sosem akart tőlem lány semmit, persze nekem tetszettek lányok, de kénytelen voltam lemondani róluk. Mindig mondták, hogy köszönik nem, mert más tetszik nekik. Elfogadtam akkor. Ez mostanra sem változott és már 30 vagyok. Semmi jelet nem kapok tőlük, hogy esetleg tetszenék nekik, még egy nyomorult szex vagy egy egyszerű beszélgetés sem jön össze soha senkivel... Lassan eljutok oda, hogy teljesen antiszociális lettem, és inkább undort érzek, ha a "nőkre" nézek/gondolok. Jól érzem magam így mostmár, mintha már kezdeném megszokni és beletörődni ebbe. Érdemes még küzdenem ezen érzés ellen, és próbálkoznom a nőknél, vagy adjam fel, mert már túl késő, hisz úgysem tudom már azokat a tapasztalatokat begyűjteni amiket fiatal koromban kellett volna? Kösz a válaszokat.

30/F

2022. ápr. 28. 13:34
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
66%
10: Sok jóra nem számíthat az életben az aki elérhetetlen célokat tűz ki. És ez nem csak a csajozásra vonatkozik. Aki ezt nem látja be az csak rombolja saját magát, mivel sikerélménye nem sok lesz.
2022. ápr. 28. 18:26
 12/39 anonim ***** válasza:
68%

"Aki ezt nem látja be az csak rombolja saját magát, mivel sikerélménye nem sok lesz."

Nem sok sikerélményt látok gusztustalanul kinéző nők füzögetésében.

Ellenben az önérzetet csúnyán rombolhatja, így nem igazán ajánlanám

2022. ápr. 28. 23:45
 13/39 anonim ***** válasza:
91%
12: Akkor miért a gusztustalanul kinéző nők fűzögetését tartod csak opciónak?
2022. ápr. 29. 00:41
 14/39 anonim ***** válasza:
82%

"Akkor miért a gusztustalanul kinéző nők fűzögetését tartod csak opciónak?"

Mert mondjuk a többi nő foglalt

Így nyilván ez lenne a magány egyetlen opciója, de kihagyom

2022. ápr. 29. 11:51
 15/39 anonim ***** válasza:
94%
Dehogy foglalt. Rengeteg szabad jó nő van, nem tudom honnan veszed, hogy csak a gusztustalanok szabadok.
2022. ápr. 29. 13:38
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

Igen, még ronda férfiként is ezen a véleményen vagyok. Jóképű haverjaimnak mindig van nője, akár 4-5-öt nőt is lefoglalnak, ha van rá idejük. Szép nő van elég, de egyik se rondát akar magának.

2022. ápr. 29. 13:42
 17/39 anonim ***** válasza:
10%

"Rengeteg szabad jó nő van"

Azok a Chad-re varnak..... Ha valamelyikunk hivja el oket, akkor "bocsi, van baratom".

37F incel

2022. ápr. 29. 13:48
 18/39 anonim ***** válasza:
69%
De mièrt gondolják azt egyes fèrfiak, hogy minèl gusztustalanabbak,idősebbek lesznek, annál sikeresebbek lesznek a nőknèl? Max. a pènzetek fog gyarapodni( ha fog), de akkor is max ez fog kelleni bárkinek is, nem ti magatok.
2022. ápr. 29. 18:07
 19/39 A kérdező kommentje:
Akkor jobban járok ha nem próbálkozok, és maradok egyedül, illetve a hobbimnál.:)
2022. ápr. 29. 19:58
 20/39 anonim ***** válasza:
93%

A szinteden levő nőknél neked is ugyanúgy van esélyed mint mindenki másnak. Ha magadhoz képest szebb nőt akarsz, akkor valóban inkább hanyagold.

2022. ápr. 29. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!