Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha most abszolút sikertelen vagyok a lányoknál, idősebb férfiként fordulhat a kocka?
Figyelt kérdés
Sok ilyet hallottam már, hogy egy férfi fiatal korában nem volt a nők kedvence, majd egyszecsak 40 éves kora körül vett az élete egy 180 fokos fordulatot. Egyik ismerősöm is ilyen egyébként.2016. szept. 28. 16:50
1/13 A kérdező kommentje:
*egyszercsak
2016. szept. 28. 16:51
2/13 anonim válasza:
Hiába leszel 30-40 éves, ha nincs tapasztalatod szellemileg és szexuálisan.
3/13 anonim válasza:
Viszont lehet hogy sármosabb leszel.
4/13 A kérdező kommentje:
#3 Erre gondoltam. A nőknél mi tesz egy férfit sármossá? Az őszülő haja? A mozdulatai?
2016. szept. 28. 17:13
5/13 anonim válasza:
Nekem pl: a ránc amitől férfiasabb lesz egy pasi, vagy a borosta , az őszülő haj is. :)
6/13 anonim válasza:
Ha ránctalan akkor nekem kicsit nőies. Főleg ha még meg is van borotválkozva.
7/13 anonim válasza:
DDDDD Mond meg 40 évesen egy lánynak hogy szűz vagy, fél órát fog röhögni rajtad, majd elküld a fenébe.
8/13 A kérdező kommentje:
Miért kéne azzal kezdeni, hogy szűz vagyok?
2016. szept. 28. 17:35
9/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Igen ebben bízhatsz mert a férfiak olyanok mint a jó bor, idővel érnek és csak jobbak lesznek. A külsőd is sokkal férfiasabb lehet, az arcod, tested. De a személyiséged is változni fog. Komolyabb leszel, érettebb és korral magabiztosabbá is válhatsz. Továbbá a veled egykorú lányok sokszor csak kalandot keresnek és ezért jobban számít nekik a jó külső. Viszont ahogy idősödsz és veled egykorú nőkkel ismerkedsz ők már inkább olyan férfit keresnek aki partner az életükben és akivel esetleg családot tudnak alapítani, ezért felértékelődnek a belső tulajdonságok mint megbízhatóság, komolyság, higgadtság ami nem jellemző a legtöbb fiatal férfira. Viszont addig is ismerkedned kell és tapasztalatokat szerezni.
10/13 anonim válasza:
Marhasàg,az évek múlàsàval csak egyre csúnyàbb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!