Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év nők általi visszautasítás és sikertelen párkeresés után törik meg lelkileg végleg egy 25-30 éves férfi és adja fel a reményt, hogy lesz valaha olyan nő, aki szeretni fogja? Ha te ilyen férfi vagy, esetleg idősebb 30-nál, mi a történeted?
Érzékenyebb férfiak akár 1-2 ilyen után, főleg ha szerelmesek voltak.
Mások pedig több ezer után sem :D
olyan 17 körül kezdtem el komolyan csajozni, 25 körül adtam fel, több száz visszautasítás, megalázás után.
most 29 éves vagyok, elfogadtam hogy nem kellek a nőknek.
Ép eszű nőnek nem kell alkoholista.
#4 De mit?
Engem legutóbb 6 randi után tettek ki, mondván nincs meg a kémia. Egyébként a csaj dicshimnuszt (egyébként tényleg rengeteg dologban egyeztünk, jót beszélgettünk, stb) zengett rólam minden más téren, de az neki nagyon fontos....
Sokat próbálkoztam nagyon, csak a visszautasítás, megalázás jött sok éven keresztül, pedig maximálisan odatettem magam külsőleg is, és belsőleg is.
Nem számoltam mennyi volt, de miután százszor láttam, hogy én bármit csinálok, semmi nem jó a nőknek, bármit mondok... Míg egy jóképű srác odamegy, 10mp alatt már ölelgeti a csajt/nőt, pedig semmi extrát nem mondd nekik, így teljesen elment a kedvem az egésztől.
Utoljára még elmentem nemrég 2 buliba, utolsó esélyeket adtam neki.
Ugyanez történt, nekem nem is köszöntek a csajok, és fintorogtak kb.
Aztán a csaj odament a jóképű sráchoz, és ő kezdeményezett nála, aztán odahívta a barátnőjét is a csaj, és a srác kettő csajjal volt kb. 10 perc alatt...
Én beszélgetni, és megismerni akartam őket, tök normálisan. Csak nem vagyok jóképű, és így esélyem sincsen.
A srác meg csak ott ült, és hozzá maguktól odamentek a nők...
Ezt látni egész életedben, hát nem jó érzés kicsit sem.
Sok év kellett,de végleg beleuntam. Minek törjem magam, minek invesztáljak bele pénzt, energiát, időt, mikor rám sem hederítenek a nők...
29/F
Egyén és személyiségfüggő. Van aki 5 próbálkozás után feladja - közben meg azt érzi "de hát én évek óta próbálkozom", más meg ezer nem után is megy előre, nem törik meg, nem hajlik meg és előbb-utóbb befut a célba.
A legnagyobb Casanovák is sorban kapják a nemet, csak éppen nem foglalkoznak vele túl sokat. Máris továbblendülnek és próbálkoznak máshol amíg be nem jön a lap valahol.
Jah és húzzatok le - vagy tanuljatok belőle. Nyeretlen kétévesként volt egy bulin, fesztiválon 100x is többször próbálkoztam. Volt aki 1 másodperc, volt aki 2 perc, volt aki 10 perc után pattintott le. Akivel sikerült legalább fél órát - órát KOMMUNIKÁLNI ott már siker volt... az esetek kb. 10%-ában. Rengeteg buli, próbálkozás, kudarc de megérte :)
Soha nem aláztak meg (pedig nem vagyok egy Adonisz), igaz soha nem is voltam bunkó.
Nem tortem meg lelkileg, csak rajottem, hogy felesleges olyan eletteruletbe olni az energiaimat, ahol nem terul meg.
Arrol nem beszelve, hogy a korombeli nok mar nem kulonosebben tetszenek, tehat igy vegkepp osszeallt a kep, hogy innen nem lehet nyerni....
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!