Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha félek ismerkedni?
Már régóta szeretném megtalálni a páromat, lelkitársamat de ez lehetetlennek tűnik mert félek ismeretlenekkel beszélni.
Addig jól megy minden amíg csak írogatunk valakivel de ha telefonon akar beszélni vagy találkozni valaki bepánikolok.
Félek elmenni randizni mert mi van ha idegességembe hülyeségeket beszélek vagy csúnyának tart stb...
Nem tudom mit tegyek... Talán segítene ha beleugranék a mélyvízbe és elkezdenék randizgatni?
Tudtok valami jó tanácsot mit tegyek, hogy ne legyek ideges egy randin és ne féljek a visszautasítástól?
Nagyon el vagyok már keseredve 😞
20L
Privát áradatot neki!
Te küldtél már? Igen te ott, aki olvasod!
Az semmiképp nem segít, ha beleugrasz a mélyvízbe. Beszédíthet valami gyakorlott gyökér, rossz társaságba kerülhetsz.
Én ESTJ-A vagyok, és nehezen találok párt. Érdemes egy személyiségtetsztet kitöltened és utánanézni milyen más személyiségek illenek hozzád. Interneten lehet ismerkedni, csak ne siess el semmit, főleg ha nem vagy biztos bármiben is a másikkal kapcsolatban, nehogy befürödj vele.
valószínűleg csak azért félsz, mert még sosem próbáltad és így ismeretlen számodra a dolog és túlgondolod
olyannal találkozz, akivel előtte jól elbeszélgettetek
teljesen normális, ha izgulsz először, de ess túl rajta és majd meglátod, hogy igazából nincs benne semmi félelmetes
add önmagad és ha nem tetszel neki, akkor sincs semmi, egyszerűen csak gyorsan kiderült, hogy nem illetek össze
ez nem a te hibád és ne is vedd magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!