Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon abnormális, hogy részben azért sem merek ismerkedni, mert félek, hogy mit gondolnának rólam a kiszemelt ismerősei, barátai és családja? (Leginkább, hogy rossz véleménnyel lennének rólam. )
Mivel egyáltalán nem vagyok jóképű, és akkor még enyhén fejeztem ki magam, életem 21 éve alatt még senki sem tartott vonzónak, illetve a személyiségem se kiemelkedő, introvertált, önbizalomhiányos, határozatlan vagyok. Továbbá alapvetően elég unalmas is vagyok.
Az ismerkedéstől pedig alapvetően az is visszatart, hogy félek, hogy ha lenne is barátnőm a családja, barátai csak értetlenkednének, hogy miként választhatott maga mellé olyan valakit mint én. Illetve nehezen tudnám elhinni, hogy nem csak jobb híján jönne velem össze bárki is.
(Egyébként ez csak egy ok a sok közül, de nagyon bennem van ez is.)
#2 Igazad lehet, kb. 6 hónapja vagyok megint mély ponton, addig volt egy kis önbizalmam növekedésem, de azóta megint semmi önértékelésem nincs és mégjobban magamba zárkóztam...
Csak az a baj, hogy képtelen vagyok kibékülni magammal, akárhogy is akarom.
Ez mindenkinél így megy, hogy egyszer fent egyszer lent, mivel minden ember átmegy nehezebb időszakokon. Viszont fel kell állni és tovább menni, neked meg el kell fogadnod saját magadat olyannak, amilyen vagy és elhinni, hogy van aki majd téged pont ilyennek fog szeretni és így fog elfogadni.
Egyszer ismerkedtem egy sráccal, aki hasonlóképp látta magát, mint te és ahelyett, hogy megnyílt volna inkább bezárkozott előttem csak mert nem tudta elhinni, hogy tényleg kedvelem. Aztán bármit is próbáltam tenni, inkább csak eltaszított magától és ezzel azt akarom mondani, hogy elsősorban magaddal kell kezdened, elfogadni magad, hogy elhidd más is eltud téged fogadni úgy, ahogy vagy. Tudom, hogy ez most így nem könnyű, sőt nehéz lesz, de ha haladni akarsz és boldog akarsz lenni az életben akkor tenned kell érte valamit és ezt magaddal kell kezdnek.
Az ember csak önmagát képes boldoggá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!