Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért gondolnak mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért gondolnak mindig túl mindent?

Figyelt kérdés

Megismerem a csajt társkeresőn, felhívom, beszélünk másfél órát. Másnap nem keresem, dolgozom... Harmadnap lekoptat, hogy miért nem kerestem előző nap, szerinte ettől már nem vagyok férfi...

Másik eset. Beszélgetünk 15 perce, megkérdezi, hogy egyébként be vagyok-e oltva. Mondom háromszor is. Erre, hát akkor ez részéről ennyi, mert ez sajnos ma már értékredendi tényezővé vált... ???

Ha chaten csak egy szót írok vissza, akkor rögtön mi van, rossz kedvem van? Nem akarom már vele ezt?

Nem egyedi eseteket írtam...

2022. ápr. 26. 10:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Én pl nem vezetek bunkóüzi-naplót így én se tudnék pontos számot írni, de én is több ilyet kaptam mint 1-2.

2022. ápr. 26. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is offos, ha valaki napokig hanyagolja velem a beszélgetést az ismerkedés szakaszában... Betudom annak, hogy nem vagyok elég érdekes, különben alig várná, hogy beszéljünk. Én legalábbis nem bírnék egy napot anélkül, hogy írjak két szót a másiknak, ha kíváncsi vagyok rá. Nem, még feszített munkatempó mellett sem.

Egyszerűen nem akarok olyan párt, aki eltünedezik és napokig elérhetetlen, ennyi, nincs ebben túlgondolás, de ha nem látom a lelkesedést, kiábrándulok.

2022. ápr. 26. 11:39
 13/20 anonim ***** válasza:

Nemtől függetlenül az alsó szinthez tartoznak ezek az emberek értelmi képességek terén és semmit nem veszítesz azzal, ha nem jössz össze ilyen emberrel. Kivéve az utolsó eset.

Ha valaki már az ismerkedés elején elvárja a folyamatos kapcsolattartást az azt jelenti, hogy semmi más dolga nincs, amivel el tudná foglalni magát. A konetósok idióták. Azok is, akik félnek egy oltástól meg azok is, akik attól félnek, aki nem kér oltást.

Egyedül az a jogos reakció, ha csak egy szóval reagálsz és erre rákérdez. Kinek van kedve olyannal beszélni, aki annyit ír, hogy "ok; ma; nem tudom; jó volt". Biztos tartalmas beszélgetés lehet.

2022. ápr. 26. 11:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amúgy ez az x napig nem írok ismerkedés során szerintem is gáz. Tök oké, ha dolgozol, vagy sok dolgod van, ilyenkor elég annyi, hogy megírod, hogy most 2 napig nagyon el leszel havazva, és hogy utána majd beszéltek. De szó nélkül eltűnni, majd felbukkanni, és nem érteni, hogy mi ezzel a gond, elég gáz. Kommunikáció!
2022. ápr. 26. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
#11: Koszonom, hogy igazoltad is, amit irtam. Errol beszeltem. 1-2 meg nem az atlag, nem a tobbseg es meg nem is sok.
2022. ápr. 26. 11:47
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

" akkor meg jon a habogas es kiderul, hogy csak nehany."

Rengeteg ilyen volt. Számolta fene. Szerencsére már nem ismerkedem online.

2022. ápr. 26. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:
94%

"Probalj egyszer nokkel ismerkedni, hogy meglasd a masik oldalt is."

Te meg férfiakkal.

2022. ápr. 26. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Őőő de én pont azt írtam hogy NEM csak 1-2 ilyen jött...?

2022. ápr. 26. 11:52
 19/20 anonim ***** válasza:
0%

Na, akkor ma sem valtozott itt semmi! Ferfiakat sertegetni es negativat irni roluk okes, nokrol nem szabad! :D

#17: Kivancsisagbol kiprobaltam egy lany baratom tinderet. Osszesen 1 farokkep erkezett, pedig allitolag abbol is legendasan sok van. A tobbseg kifejezetten normalisan irt.

2022. ápr. 26. 13:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy ezek túlgondolások lennének.

1. Szerintem, ha valakivel tényleg akarok ismerkedni és érdekel eléggé, akkor igenis rászánom azt a napi max. 2 percet, hogy megkérdezzem, hogy van. Ha tudom, hogy nem lesz rá időm, akkor szólok előre. Ha meg 1 napot kihagytam vészhelyzet miatt, akkor bocsánatot kérek, és leírom, mi történt (pl. ne haragudj, rosszul lettem, lefeküdtem).

2. Azért, hogy ki oltatta / nem oltatta be magát, az valamit elmond a másik értékrendjéről, és igenis vízválasztó tud lenni. Te ismerkednél olyannal tovább, valszeg csak a külseje miatt, aki hülyének tart, amiért oltattad magad? Nem a nő pártján vagyok, de ha neki ez a vízválasztó, akkor az... és legalább gyorsan kiderült.

3. A legtöbb ember ismerkedéskor jobban odateszi magát, ezért tényleg fura tud lenni, ha valaki csak olyanokat reagál, hogy "OK", "ja", "szerintem is", "az jó"... és akkor a többség megpróbálja kitalálni, hogy azért, mert az illető fáradt, rossz hangulatban van, beteg, nem érdekli a téma, vagy csak egyszerűen sz...ik bele az egészbe, és csak unatkozásból ismerkedik.

2022. ápr. 27. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!