Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért gondolnak mindig túl mindent?
Megismerem a csajt társkeresőn, felhívom, beszélünk másfél órát. Másnap nem keresem, dolgozom... Harmadnap lekoptat, hogy miért nem kerestem előző nap, szerinte ettől már nem vagyok férfi...
Másik eset. Beszélgetünk 15 perce, megkérdezi, hogy egyébként be vagyok-e oltva. Mondom háromszor is. Erre, hát akkor ez részéről ennyi, mert ez sajnos ma már értékredendi tényezővé vált... ???
Ha chaten csak egy szót írok vissza, akkor rögtön mi van, rossz kedvem van? Nem akarom már vele ezt?
Nem egyedi eseteket írtam...

Amiket leírtál, azok közül nem mindegyik "túlgondolás". Mint, ahogyan a pasik sem egyformák, a nők sem. Az oltásos dolgo fordítva is megtörténhet ha valaki ennyire megrögzött az ő elgondolásában e téren.
A chat-es eset lehet csak jó fej szeretett volna lenni, mivel az írásos kommunikációban nem megy át hangsúly, kommunikációs körülmény stb. Én is volt, hogy rákérdeztem rossz napja van-e vagy tul elfoglalt-e mert akkor nem zavarom ha egy szavakat irt, mivel előtte mindig bővebben és más formában írt.
A nők egyébként egy kapcsolatban tényleg "túl" tudnak gondolni dolgokat, de ez nem feltétlen rosszindulatból ered. Ők általában jobban benne vannak egy kapcsolatban, sokkal inkább próbálják megélni, figyelni stb. Ezért érezzük mi pasik sokszor, hogy ezt túlbonyolítják. Persze ez nem minden nőre igaz és az is tény, hogy a pasik között is van ilyen.
Én úgy gondolom, hogy ez a női gondoskodás evolúciójából eredő dolog, mivel nekik a génjükben van, hogy igyekezzen benne lenni, amiben benne vannak és több téma foglalkoztatja őket egy kapcsolatban, mint egy pasit...értsd jól.
37/F

"Persze, a pasik szerinted különbek? :D"
Lefogadom hogy nagyságrendekkel különbek
Annyira azért ismerem már a két nem hozzáállását

4#
Képzelem micsoda pasasok lehetnek akik megengedhetik maguknak hogy így beszéljenek veletek.
Ugyanakkor ez egy elég helyes hozzáállás, hisz élből beolt titeket és náluk már így tudjátok hol a helyetek. Erre is van szükségetek csajok, egy top pasas kemény kezére, akkor meg mit panaszkodtok?

Ezek közül egyik se túlgondolás.
1.: ha azt érzem valakin hogy nem érdeklem akkor én is hagyom a fenébe, pont nem túlgondolás, épp ellenkezőleg, nincs kedvem se kapacitásom azon szenvedni hogy lenyűgözzek valakit akinek van millió jobb dolga nálam
2.: a konteók mindkét nem köreiben népszerűek

"Lefogadom hogy nagyságrendekkel különbek"
Ne fogadj nagyobb összegbe. Hisztiznek, ha nem válaszolsz rögtön, nemhogy 1 napig :D
lehetetlen kérdéseket tesznek fel és állandóan faggatnak, hogy miért nem írok többet, amikor éppen nem érek rá.

#9: Erdekes, hogy ezeket a szovegeket csak 1-2 notol hallani, de toluk mindig. Amikor konkret szamot kene mondani, hogy hany ilyen volt, akkor meg jon a habogas es kiderul, hogy csak nehany.
Probalj egyszer nokkel ismerkedni, hogy meglasd a masik oldalt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!