Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők amikor magáznak egy férfit, ez azt is jelenti már túl öreg párkapcsolatra?
Koleszba hozta kaját a futár, a csajok köszöntek neki hogy szia (szerintem ez a Woltos cucc olyan fiatalos ezért), amíg távolabb volt, de amikor közel ért már magázni kezdték. A pasi olyan 40 lehetett.
Na mindegy de ekkor jutott eszembe ez a kérdés.
Szóval amikor egy nő kortól függetlenül de magáz egy férfit, ez egyértelműen jelzi hogy öreg hozzá párkapcsolatra is ugye?

# 1
azért érdekel a kérdés mert közben az egyik csaj megjegyezte hogy milyen helyes a futár (a ránézésre 40 éves pasi)
szóval én azt veszem alapértelmezettnek hogy ha magázzák akkor szex vagy párkapcsolat szempontjából nem tekintik férfinak, de így most nem értem akkor.

Nem, én boltban dolgozok, és magazok mindenkit, akit nem ismerek ,mert úgy illik ott. De pl az idősebb buszsofőrt is magázom és jó napottal köszönök neki,mert nem ismerem és idősebb,holott nem kondanék neki nemet ha kikezdene velem...
Szóval a magázásnal ilyen értelemben nincs jelentősége nyugi.

2es. És az nem lenne fura ha a fiatal eladónő egy 50 éves férfit csak úgy letegezne?
4es voltam

5
Akkor az lenne a baj, hogy a hülye csitri nem adja meg a tiszteletet...
Mindig van egy-két férfi, akinek soha semmi nem jó.

Ha nem adja a helyzet, hogy magázzak valakit, hanem megtehetném azt is, hogy tegezzem, akkor ez nálam a távolságtartás jele.
Pl akivel nem szimpatizálok és nem akarom, hogy túl informális legyen velem, azzal akkor is tartom a magázást, ha ő tegez.
Gyakran pont azért, mert öreg és nem akarom, hogy azt higgye, hogy esélye van.
De pl egy bolti eladó vagy ügyintéző magázása nem ez a kategória, ott a helyzet követeli meg számomra. Futárokat hol tegezek, hol magázok, de egyik esetben sem akarok tőlük semmit, a munkaidő és mások címére szállítás nem arra van, hogy csajozz. Mikor pultoztam, nálunk ezért kibaszták volna az illetőt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!