Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ebben a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben (többi lenn)?

Figyelt kérdés
Van egy algériai itt tanuló fiúbarátom, aki tetszik nekem. Egyik közös időtöltéskor az iszlámról beszélgettünk, félmondatban utalt rá, hogy nagyon vallásos, nem iszik, nem szexelt még. Engem a más vallás vagy az absztinencia nem zavar, de volt már szexben részem és szeretném egy kapcsolatba gyakorolni. Egyébként mindketten huszonévesek vagyunk, de én 5 évvel idősebb. Mit tegyek?

2022. ápr. 23. 14:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%

Te el is hiszed neki, hogy nem volt soha életében kanos?

Egy sima 13 éves fiú is lehet felajzott!

2022. ápr. 23. 14:52
 2/21 anonim ***** válasza:
66%
Ezt úgy írtam, hogy ne gondold azt hogy nem volt még senkivel!
2022. ápr. 23. 14:53
 3/21 anonim ***** válasza:
Egyébként miért ne jöhetnél össze vele?
2022. ápr. 23. 14:54
 4/21 A kérdező kommentje:

1, vannak akik komolyan veszik, és várnak esküvőig, nyilván nem 45 évesen házasodnak, hanem harminc alatt. Van ilyen keresztény barátnőm is.

2, ilyen helyzetben gondolom a kezét használja addig

3, nem jönnék valakivel össze és csalnám meg ha szexelni akarok. Pláne én nem akarok korán házasodni. Mint írtam nekem a szex fontos része egy kapcsolatnak.

2022. ápr. 23. 15:02
 5/21 anonim ***** válasza:
33%
szerintem jöjj össze vele atánaztán villogj a barátnőid előtt hogy milyen egzotikus kant sikerült befognod
2022. ápr. 23. 15:04
 6/21 A kérdező kommentje:
Komoly tanácsot kérhetek?
2022. ápr. 23. 15:05
 7/21 anonim ***** válasza:
33%
teljesen komolyan mondtam, gondold el milyen irigyek lesznek rád hogy neked barnabőrű a pasid
2022. ápr. 23. 15:08
 8/21 anonim ***** válasza:

jöjj össze vele! Ennyi!

Max szakítotok.

2022. ápr. 23. 15:08
 9/21 A kérdező kommentje:
Még úgyis jöjjünk össze, hogy nem fekszünk le és ha esetleg megkér pár év után ki kell kosarazzam? Mivel 30 alatt biztos nem szeretnék megházasodni...
2022. ápr. 23. 15:10
 10/21 A kérdező kommentje:
Illetve megváltozhat a véleménye? Megváltoztathatom?
2022. ápr. 23. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!