Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki össze-vissza csapong és él minden lehetőséggel, vagyis akivel teheti összefekszik, mennyi az esélye hogy párkapcsolatban hűséges lesz?
Figyelt kérdés
Aki hajtja az ellenkező nemet szingliként, az mennyire hűséges kapcsolatban? Vagy ettől még lehet teljesen hűséges?2022. ápr. 24. 19:38
1/10 anonim válasza:
Ha már “kiélte” magát miért ne?
Én fiatalon ilyen voltam, jelenleg kapcsolatban élek évek óta és nem csaltam meg, nem is vágyok rá. Megtapasztaltam amit megakartam:)
2/10 anonim válasza:
Szerintem ilyen nincs. Annak vagy nincs önismerete, vagy befolyásolható, vagy hazudik.
3/10 anonim válasza:
Emberfüggő. Semmivel sem másabb, mint aki nem csinálta ezt. A környezetemben rengeteg olyat láttam, hogy valaki az 1-3. kapcsolatában maradt évekig, akár 10 évig is, aztán bekattant, hogy élni akar. De, olyanokat is bőven láttam, akik összevissza voltak mindenkivel, aztán max. 1-2 évet bírtak csak kapcsolatban és folytatták.
Szóval teljesen egyénfüggő, nincs erre általános recept.
4/10 anonim válasza:
A lepontozást nemtudom hova tenni, hisz a kerdesre válaszoltam:))
5/10 anonim válasza:
Egy idore vissza tudja fogni magat, de kesobb megis kibujik az uj borebol.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit, kíváncsian olvasom a véleményeket. Az én álláspontomtól függetlenül mindenki válasza érdekel és megy a zöld.
2022. ápr. 24. 19:54
7/10 anonim válasza:
Nőknèl van rá esèly hogy megváltozzanak, fèrfiak nem változnak.
8/10 anonim válasza:
Ha ötven évesen is ezt csinálja, akkor nyilván kevés rá az esély... Viszont, soha ne mondd, hogy soha!!!...
9/10 anonim válasza:
Nem lesz hűséges. Ugyanúgy hajtani fogja a vére, maximum pár évre tud uralkodni magán. Csak az a kérdés, hogy mikor fogja hiányolni az izgalmat.
10/10 anonim válasza:
7
Pont fordítva, te hazug féreg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!