Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen várjak még, vagy szexeljek olyannal, aki nem tipikusan az esetem, de kedves velem?
A kérdés igazából az: akarsz-e vele szexelni vagy sem?
Ha akarsz, akkor hajrá, érezzétek jól magatokat.
Ha nem akarsz, akkor nincs kérdés.
Akár első, akár huszonmilliomodik alkalomról van szó, igazából ennyi a lényeg.
Ha szexre vágysz és másképp nem megy akkor mindenképpen.
Ha párkapcsolatra vágysz inkább akkor viszont nem ajánlatos
Meg fogod, de biológiailag megkönnyebbülsz.
Enyhítsd az állatis ösztöneidet, majd utána ráersz enyhíteni a lelki megbánást.
4#
Az a kérdés: melyik a fontosabb?
Arra kell törekedni ami számára fontosabb
Amúgy férfiként én is vágynék mindkettőre, szexre és kapcsolatra is, nyilván kapcsolatban szexelni a jobb. Na de ha párkapcsolatra pályázok, akkor a szex kerül háttérbe, míg ha szexre pályázok akkor a párkapcsolat kialakítására nem törekszem.
És nyilván arra van több esélyem amire éppen törekszem.
Namost ha a kérdező nem vonzódik az illetőhöz eléggé, csak szexre vágyik, akkor a párkapcsolatot nem érdemes erőltetnie, csupán felajánlkoznia a másiknak.
Ha viszont úgy érzi képes vonzódni az illetőhöz, akkor pedig párkapcsolatra is törekedhet.
Hozzáteszem hogy a puszta szex szűz nőként nem hangzik túl jól.
Úgy tudom a csajoknál ez sokkal érzékenyebb dolog, így ha nem vonzó a partner akkor garantáltan csalódás lesz az egész, szóval nem túl szerencsés a kérdező elképzelése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!