Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedjek, vagy csak szexeljek?
Fiatal lányként túl vagyok pár kapcsolaton, viszont fontos a szex a számomra.
Megéri "jónak" lenni, és ismerkedni itt, ott, hátha sikerrel járok újra, rámtalál a szerelem, vagy pedig okosabb dolog lenne belém enni szexkapcsolatba?
Abból meg mindig lehet szerelem, viszont ha nem, nem tartozunk semmivel a másiknak.
Kicsit úgy érzem, túl sok a gond a normális ismerkedéssel, sok időbe telik, az érintés viszont hiányzik.
Én belementem egyszer egy szexkapcsolatba, 1 évig tartott, nagyon jó barátom volt addig, elkezdtem érezni valamit és kiszálltam mert komoly kapcsolatot nem tudtam elképzelni vele.
Arra bizony számíts, hogyha kiderül, megtudja egy férfi, akkor csak dugni kellesz. Szóval nem érdemes nagyon felvállalni a dolgot. Meg válogasd meg h ki legyen, az is fontos.
Nincs olyan, hogy "jónak lenni". Ezekkel a dolgokkal magadnak tartozol elszámolással, nem a társadalomnak. Ne tőlünk kérdezd meg, hanem magadtól. Attól nem kell félned, hogy attól, ahogy most döntesz, később nem lesz választási lehetőséged. Ha most csak kavargatsz emberekkel, mert ahhoz van kedved, később ugyanúgy lehet kapcsolatod. Normális ember nem azon csámcsog, hogy kivel meddig tartott, hanem hogy ha valaki mellett elköteleződsz, mennyire vagy vele korrekt és normális.
A szexkapcsolat érzelmileg a legtöbb ember számára kifacsaró élmény viszont. Én nem ismerek olyat, aki több lett volna tőle, sőt... Főleg ha úgy állsz hozzá, hogy abból lehet több is. Ez a legrosszabb, amit magaddal tehetsz.
Inkabb szexelj abból mar bármi lehet!!
Elsősorban gyerek, vagy abortusz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!