Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem, hogy nem vagyok elég méltó ahhoz, hogy párkapcsolatom legyen, vagy szexeljek?
Keress szakembert, aki segít felépíteni egy rendes önbecsülést. Volt ilyen párom, én személy szerint nem bírtam. Egy ideig bátorítottam és próbáltam erősíteni és biztatni, de mikor valakiről lepereg a jó szó és a kedveskedés, és én jobban hiszek benne folyamatosan, mint ő magában, élen azzal, hogy folyamat azt akarta, hogy szakítsak, mert biztos rossz nekem vele és annyi jobb férfi van és csak vesztegetem az időmet, akkor tényleg nem tudom, mi a fenét keresek mellette. Egyszerűen engem facsart már a végén ki, hogy nem tudtam vele éreztetni sehogy, hogy mennyire jó nekem és mennyire szeretem. Mikor már a barátaim mondták, hogy úgy beszélgetünk, mintha haldokolna, én meg tényleg kezdek olyan lenni, mint aki épp gyászol, akkor elgondolkodtam arról, hogy ennek van-e így értelme.
Ha magad miatt nem is, a jövendőbeli párod érdekében dolgozd át ezt egy szakemberrel, mert ez kegyetlen.
Az önbizalmadat kell növelni. :)
Egyébként nem tudom, hogy erre hogy lehet méltónak lenni.
Ha szeretitek egymást, akkor összejöttök, ha nem, akkor meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!