Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak az emberek párkapcsolatot amikor az lényegében egy függőség?

Figyelt kérdés

38 éves férfi vagyok volt már párkapcsolatom és voltam nagyon szerelmes is de egyszerűen mindig az volt, hogy nem vagyok szabad, például együtt voltam egy csinos nővel jó volt vele meg minden, de nem volt az hogy akkor és amikor egyedül vagyok.

Most öt éve egyedül vagyok alkalmi kapcsolataim vannak és teljesen jól elvagyok boldogan egyedül ,senkitől nem függök azt csinálok amit akarok.

2022. ápr. 24. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem mindenki olyan, mint te. Én meg a párkapcsolatomban érzem jól magam...
2022. ápr. 24. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor, sok boldogságot. Különbözőek vagyunk, ennyi. Én például alkalmi kapcsolatot nem tudnék elképzelni. Nekem az intimitáshoz, szexhez kell egy olyasfajta bizalom és kötődés amit csak párkapcsolatban kaphatok meg.
2022. ápr. 24. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert az ember alapvetően társas lény. Ha te nem vagy az, akkor ne akarj kapcsolatot. Ilyen egyszerű.

Nem te írtad ki ugyanezt az introvertált csoportba?

2022. ápr. 24. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom kivenni a dolog élét.

Igazad van, egy ész nélküli párkapcsolat (főleg fiatalon) ártalmas tud lenni. Egy párkapcsolathoz is megfelelő érzelemvilág és intelligencia kell. Akiben ez nincs meg és mégis párkapcsolatra vetemedik, az nagy károkat tehet másban.

2022. ápr. 25. 00:26
 5/6 MolotovPunk ***** válasza:
Vannak párkapcsolatfüggők, akiknek mindig kell az ex után egy újabb kapcsolat, mert egyszerűen nem bírnak egyedül maradni. Depressziósak lesznek egyedül, így akár kiválasztanak bárkit, csak legyen már valakijük. Vannak azok az emberek, akik rövidebb ideig szinglik, de találnak párt és lehorgonyoznak valakinél, főleg ha boldog kapcsolatról van szó. Tehát szerelmesek lesznek. És vannak azok, akiknek nem való komoly kapcsolat semmilyen formában sem. Tehát egyedül is elvannak. Lehet az egyedülálló kalandor is, aki soha sem találja meg az "igazit." Régen is volt ilyen, csak régen ciki volt az, ma már inkább elfogadott az az életvitel is, ha valaki nem felel meg a társadalmi elvárásoknak.
2022. ápr. 25. 00:48
 6/6 MolotovPunk ***** válasza:
A lényeg annyi. Úgy élj, ahogy te szeretnél, ne mások döntsék el, neked mi a jó.
2022. ápr. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!