Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak az emberek párkapcsolatot amikor az lényegében egy függőség?
38 éves férfi vagyok volt már párkapcsolatom és voltam nagyon szerelmes is de egyszerűen mindig az volt, hogy nem vagyok szabad, például együtt voltam egy csinos nővel jó volt vele meg minden, de nem volt az hogy akkor és amikor egyedül vagyok.
Most öt éve egyedül vagyok alkalmi kapcsolataim vannak és teljesen jól elvagyok boldogan egyedül ,senkitől nem függök azt csinálok amit akarok.
Mert az ember alapvetően társas lény. Ha te nem vagy az, akkor ne akarj kapcsolatot. Ilyen egyszerű.
Nem te írtad ki ugyanezt az introvertált csoportba?
Próbálom kivenni a dolog élét.
Igazad van, egy ész nélküli párkapcsolat (főleg fiatalon) ártalmas tud lenni. Egy párkapcsolathoz is megfelelő érzelemvilág és intelligencia kell. Akiben ez nincs meg és mégis párkapcsolatra vetemedik, az nagy károkat tehet másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!