Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsolatban él: a párotok mit szól hozzá, hogy ezen az oldalon lógtok akár órák hosszat?
Mindig meglepődök, mikor valaki leírja, hogy boldog kapcsolatban él, viszont rendszeresen fent van a gyakorin. Mégis milyen céllal? Nem lehet, hogy mégsem olyan boldog, és valamilyen űrt próbál ezzel az oldallal kitölteni? A segítő szándékot megértem, mert valóban sokan rászorulnak, de az itt lógás sok értékes időt vesz el fontosabb dolgoktól.
A párotok nem nehezményezi, hogy túl sokat böngészitek a gyakorit? Nem szokták mondani, hogy "Gyere, hagyd a GYK-t, inkább csináljunk valami értelmeset."?
Vagy van esetleg olyan, aki a GYK-s "függésével" megfertőzte a párját is, és már ő is sokat felnéz az oldalra? Vagy egy elgondolkodtató kérdés kapcsán kikéritek az ő véleményét is? Hogy van ez nálatok?
Boldog kapcsolatban vagyok.
Ugyan már, aki boldog, annak nem lehetnek ilyen kis idióta hobbijai? :D Ő meg autós oldalakat nézeget a facebookon. Ez nem űrkitöltés, egyszerűen szórakozás.
Nem nehezményezi, van minden nap némi időnk saját magunkra, amikor azt csinálunk, amit akarunk: ha kötögetni van kedvem, akkor kötögetek, ha gyakorizni, akkor gyakorizok.
Utána meg tök jó kibeszélni azokat a jelenségeket, amikről itt olvastam - mindig elmesélem neki az érdekesebb témákat, amiket boncolgattak emberek, és ketten kibeszéljük, ki mit gondol erről.
Mi konkrétan ezen az oldalon ismerkedtünk meg :)
Mindketten sokszor nevetünk a buta kérdéseken, vagy beszélünk meg együtt olyat, ami nekünk is hasznos.
Sokkal régebb óta vagyok itt aktív tag, mint hogy összejöttem a párommal.
Amúgy meg... Ha ő a Nemzeti Sportot meg a politikai, gazdasági híreket olvasgatja, akkor szerintem nem dől össze a világ, ha én gyakorizok :D
Én csak melóban írogatok ide, a szabadidőmet sajnálom rá. Úgyhogy a páromat nem érinti közvetlenül, bár szoktam mesélni neki, hogy miket tapasztalok itt.
>Nem lehet, hogy mégsem olyan boldog, és valamilyen űrt próbál ezzel az oldallal kitölteni?
Én nem. Engem leginkább az tart itt, hogy miközben megpróbálok egy-egy témára minél "jobb" válaszokat adni, rákényszerülök, hogy valóban gondolkodjak rajta, új aspektuokat ismerjek fel és új nézőpontokat fedezzek fel. Ebből rengeteget lehet tanulni.
Örül neki. A talált gyöngyszemeket megmutatom és jókat nevetünk. Ő is fenn van, ilyen-olyan oldalakon. Talál valamit, ő is megmutatja.
Félre értés ne essék, a net, nem az éltünk.
Én itthon vagyok kicsi gyerekkel, az alvásidején szoktam ide feljönni, amikor más dolgom nincs a házban, vagy amikor eljátszik épp magában és felügyelem közben. Szívesen elfoglalnám magam mással is, de ezt bármikor félbehagyhatom, ha szükséges, utána nem vár rám valami befejezetlen dolog, amivel nem tudok haladni. Egy könyvet vagy egy kézimunkát be se tudnék fejezni. De ha nem gyk-zom egy hétig, akkor se maradok le semmiről.
A páromat nem zavarja, néha viccesen megkérdezi, hogy megint "fórumtrollkodtam"-e, de amúgy nem foglalkozik vele.
Hát mondjuk én olyan túl sűrűn nem vagyok fent mostanában, és akkor sem sokáig. Én ide pofázni járok, meg sok kérdésre mondjuk tényleg igyekszem hasznos választ írni.
A párom nem hiszem, hogy tudja, mert nem akkor vagyok fent, amikor vele vagyok, de nem gondolnám, hogy nagyon érdekelné, mert ő meg facebook csoportokban szokott okoskodni állandóan, főleg vallásos témákban, szóval... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!