Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan környékezek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan környékezek meg egy lányt a villamosan ?

Figyelt kérdés
Már hetek ota szemem ráfelfigyelt egy lányra a villamoson csak nem tudom hogyan közelítsem meg. Általában fejhallgató van a fején + valamennyire félénk vagyok pláne hogy úgy kb 20 ember figyelne engem.

2022. ápr. 24. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Sehogy.
2022. ápr. 24. 19:55
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Ha jól néznél ki a lány már rég benedvesedett volna rád. Olvass a sorok között. Ebből csak égés lesz. Röviden: sehogy.
2022. ápr. 24. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
98%
pl: Jegyeket bérleteket!
2022. ápr. 24. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ebből nagy égés lehet, szóval inkább sehogy. De pl.: ülj le mellé, aztán valahogy próbálkozz nála.
2022. ápr. 24. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Ne zaklasd!
2022. ápr. 24. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Ne hallgass most azokra akik visszatartanának, de a fülhallgató az komoly probléma. Vagy várd ki míg véletlenül nincs rajta, vagy kitalálsz valami őrülten jó dumát amiért levetetheted vele. Csak annak életszerűnek kell lennie, mert külónben olyan zaklatásnak tűnik fel a dolog.

Sok sikert!

2022. ápr. 24. 22:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy olyan helyen laksz, ahol van villamos!
2022. ápr. 25. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!