Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban lévő nők, titeket is sok komolytalan pasi környékezett meg mielőtt megismertétek a pártokat?
Már nem egyszer hittem azt, hogy megtaláltam a megfelelőt, hol félreismertem, hol én kapkodtam el, hol megváltozott, hol alapból ilyen volt.
Nem mindenkinek meg csettintésre, nem abból a pár kivételből kell kiindulni, abból a néhány díszpárból akiket instán vagy facebookon lát az ember.
Nagyon nehéz megtalálni a hozzád illőt. Ezért is tartom fontosnak, hogy pár nélkül is megtanulja mindenki a saját életét élni és élvezni. Sok rossz döntéstől megkíméled magad, ha egy kellemes életet élve keresel valakit, aki partner azokban a dolgokban (legfeljebb egy kicsit fűszerezi azt), amikben eleve örömöd leled és amiket amúgy is csinálsz magadtól. Mielőtt megismertem a jelenlegi párom, akivel úgy néz ki, nagyon egymásra találtunk, nagyon sokat próbálkoztam és csalódtam én is. És csak akkor lett megfelelő kapcsolatom, mikor úgy éreztem, én magam is megfelelő vagyok erre az egészre.
Ha valami szerencsés véletlennek hála nem találod meg a megfelelőt jóformán találomra, sajnos végig kell járnod azt az önismereti és emberismereti kálváriát, aminek a végén már jobban el tudod dönteni, mire vágysz, miben legyen társ a társad és közben megtanulod azt is, hogy milyen emberekkel nem érdemes húzni az időt már egy randi erejéig sem, mert úgyis csalódás lesz a vége. Ez egy nehéz tanulási és keresési folyamat, de mindaddig, amíg fejlődsz közben és igyekszel nem elkövetni kétszer ugyanazt a hibát, megéri. :) Sokkal jobban megéri, mint a nem megfelelővel összejönni és elkövetni vele életed legnagyobb hibáit. Tudom, hogy végeláthatatlan és időnként nagyon magányos érzés kerít hatalmába, az ember néha úgy érzi, hogy tényleg egyedül van az egész világban. De ez nincs így. Sokfélék vagyunk, nehéz keresgélni, de túl sokan is vagyunk ahhoz, hogy egyikünk se keresse ugyanazt az életben vagy ne legyen hasonló, mint néhány másik ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!