Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kapcsolatban a férfit környékezi valaki, állítsa le ő; de ha a nőnek teszik a szépet, akkor azt is a férfi állítja le legtöbbször, vagy állítsa le a nő?
Mindig az állítsa le az érdeklődőt, aki a kapcsolatban van, és aki felé irányul az érdeklődés. Tehát ha foglalt pasit környékeznek meg, akkor a pasi, ha a nőt akarják elcsábítani, akkor a nő. Engem iszonyúan zavarna, ha valaki kitüntetett figyelemmel illetne, de én nem mondhatnám el neki még azt sem, hogy párkapcsolatban vagyok, hanem a párom egyből ugrana neki és mondaná a magáét ("ne kezdj te az én nőmmel!" c. történet bármelyik variációja). Nem biztos, hogy tisztában van az én párkapcsolati státuszommal.
Meg egyébként is. Ha valakit vonzónak találok, akkor azt inkább magamban rendezném le, a párom befolyása nélkül. Ha inkább a párommal maradnék, azt lehetőség szerint nem azért tenném, mert ő elriasztotta körülöttem az embereket.
A pinát kell meghódítani.
Te hallottál már olyat, hogy a fa-.szt kell meghódítani? Na ugye.
Igen, mindkét esetben a férfi legyen az, aki tesz a dolgokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!