Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor esik le a tantusz, hogy az incelprobléma és a balliberálisok szívfájdalma egy tőről fakad?
Itt azon problémáznak, hogy az ukránoknak (ráadásul a szőke, kék szemű ukránoknak) mennyivel jobban/többet segítenek, mint a barnabőrű muszlimoknak.
Ebből azt veszem le, hogy egy igazi, vérbeli Social Justice Warrior nem tesz különbséget. Ő még döntési pozícióban sem fog még olyan BŰNÖS gondolatokkal sem élni, hogy akinek szétlőtték az ukrajnai rózsadombnak megfelelő helyen lévő albérletét és amúgy most csinálja a másoddiplomáját azt csak úgy befogadja önmaga mellé vagy egy üres szobába, a nigériainak meg csak a garázsban jut hely. Hiszen tudja, hogy ez nem igazságos, ezért ilyen szituáció esetén kvóta alapján, felváltva fognak itt-ott lakni és cserélődnek menekültstátuszuk ideje alatt, hogy egyenlő arányban aludjon a pihe-puha ágyban és a hűvös, pókhálós garázsban mindkettő.
Mikor jönnek rá, hogy a külsőnkről, magasságunkról, testalkatunkról (nem testsúlyunkról, testalkatunkról!) arcformánkról és egyebekről nem tehetünk? A személyiségünknek pedig van rengeteg olyan része (érdeklődési kör például) amit nehéz megváltoztatni és nem is lenne etikus csak azért eladni magad teljesen másnak, hogy párod legyen.
Szóval mikor jönnek rá, hogy ESZERINT A GONDOLATMENET SZERINT velünk szemben is teljesen reális lenne a kvótázás vagy minimum az államilag támogatott prostituáltak igénybe vétele mondjuk SZÉP kártyára?
Hiszen mi sem tehetünk a külsőnkről és arról sem, hogy furcsa, elvont érdeklődési körünk van (pl. informatika) és emiatt hátrányban vagyunk egy jóképű bármixerhez vagy extrovertált YouTube influencerhez képest.
És az egyenlőség fontos, ezért fordítva is benne vagyok, hogy ugyanannyi időt kell töltenem egy olyan lánnyal aki engem szemelt ki magának, mint amennyit velem kell töltenie egy olyan lánynak kvóta alapján, akit meg én szemeltem ki magamnak.
És ha ezen felhördül, felháborodik bármelyikőtök, az olyan kirekesztő ember, mint Bájer Zsolt, aki még nyíltan vállalja is, hogy nem egyenlőségpárti.
"államilag támogatott prostituáltak igénybe vétele mondjuk SZÉP kártyára?"
Ez vicc nélkül hasonlóan megy Hollandiában, orvosnak el lehet számlázni.
Itt egy cikk róla, ez konkrétan rokkantakról szól de ha jól tudom mentális problémákkal diagnosztizált embereknek is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!