Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek leesik a tantusz, ha egy nő zavarba jön a jelenletetekben?

Figyelt kérdés
Rajottok,hogy tetszetek neki?
2017. jún. 24. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem jel. A mosoly és a szemezés az.
2017. jún. 24. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
A 80-90% százaléknak sose fog leesni. Úgy, hogy jobb ha elkezdesz közeledni a kiszemelthez, ahelyett, hogy jeleket küldesz.
2017. jún. 24. 21:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Ên sohasem jövök rá.... Bár szerintem én egy csajnak sem tetszek.
2017. jún. 24. 21:45
 4/8 A legrosszabb ***** válasza:
Nekem semmit nem jelent.
2017. jún. 24. 22:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Pont nem érdekel, ki jön és miért zavarba, mert nem foglalkozok ilyen hülyeségekkel. Ha akar valamit, elém áll és megmondja egyértelműen, vagy felejtsen el.

26/F

2017. jún. 24. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó és szerinted ki az a h..lye aki csak úgy valaki elé áll és elmondja mit érez? Azért ennél jobban félti mindenki az önbecsüléset és megerősítésre vár..
2017. jún. 24. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#6:

Elárulom: Aki azt akarja, hogy legyen valami. Elhívni egy kávéra nem nagy cucc. A skandináv nőknek ez megy, mert nem ilyen kis önérzeteskék.

Nekem nem jön be a kis szende szűz, de a büszkeségből "ez a férfi dolga!" típus sem, aki csendben várja a csodát, miközben nekem fogalmam sincs róla, hogy Ő létezik.

2017. jún. 24. 23:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én jelenlétemben a nők nem zavarba jönnek, hanem magasról tojnak rám :) De nekem legalább van önkritikám, nem a nők hibája hogy selejt pasi vagyok és nem akarnak összejönni velem.
2017. jún. 25. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!