Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egekbe szökött elvárásoknak ki vagy mi fog végre gátat szabni, hogy a férfiak többségének ne kelljen incel sorban tengődniük?
Hohó úgy érzem inkább reálisan kellene látnunk ahelyett hogy hülyeségeket írunk kommentben,van itt egy nő esetleg kettő aki nagyon el van varázsolva úgy érzem,mivel nincs olyan hogy átlag és az alatt vagy az fölött,úgy ahogy már nincs három adó kulcsos adózás így nincs három féle népreteg,egyre össze mondottabb lesz a társadalom pénzügyi szempontból,de majd helyre ugrik mindenki agya ha most még brutálisabb szegénység jön,mert akkor az az ember is nagyon jó lesz aki két havonta váltja a munkahelyét,nem csak gyereket csinál neked két hét után aztán csak a családi lesz,mert bizony a jövőben ez lesz az átlag,a szegénységben élő ember nem harcol nincs önbizalma mert el nyomják mindenhol és mindenben,ezerből egy ember aki ebből egyedül ki tud törni,de kíváncsi vagyok hogy a kis hercegnőknek mikor ér véget az álom,de a csóri pancser gyerek mégis sokszor jobb kefelgetni meg el szórakozni
A másik meg hogy nőben is van rengeteg ingyen élő,vagy ha el is engedi a párja dolgozni első alkalommal össze szűri a levet a kollégával
Úgyhogy nem tennék én lécet amit meg kell ugrani hölgyek férfiak,ha két ember szereti egymást akkor segítik és építik egymást,egy jó kapcsolatban fejlődik mind a két ember mert nyitott,és tök mindegy kinek mennyi pénze van
Szánalom hogy a léc ugrás a lényeg a mai társadalomban,de nem is csodálkozom mivel csak el butítják az embereket a fiatalokat,és sajnos a kormány is így viselkedik az emberekkel,sok buta ember kell aki még több buta embert nevel majd föl,túl sok az úgy mond értelmiségi, ki neveltek sok korosztály értelmiségit de többségük ugye el ment vagy nem használja ki a tudását mert ugye nincs hely a számára,vagy kevés a fizetés inkább külföldre megy
"Hohó úgy érzem inkább reálisan kellene látnunk ahelyett hogy hülyeségeket írunk kommentben,van itt egy nő esetleg kettő aki nagyon el van varázsolva úgy érzem,mivel nincs olyan hogy átlag és az alatt vagy az fölött,úgy ahogy már nincs három adó kulcsos adózás így nincs három féle népreteg,egyre össze mondottabb lesz a társadalom pénzügyi szempontból,de majd helyre ugrik mindenki agya ha most még brutálisabb szegénység jön,mert akkor az az ember is nagyon jó lesz aki két havonta váltja a munkahelyét,nem csak gyereket csinál neked két hét után aztán csak a családi lesz,mert bizony a jövőben ez lesz az átlag,a szegénységben élő ember nem harcol nincs önbizalma mert el nyomják mindenhol és mindenben,ezerből egy ember aki ebből egyedül ki tud törni,de kíváncsi vagyok hogy a kis hercegnőknek mikor ér véget az álom,de a csóri pancser gyerek mégis sokszor jobb kefelgetni meg el szórakozni"
És ez egy mondat. :D
Szóval, egy félanalfabéta akar kioktatni másokat, hogy hová ugorjon helyre az agyuk?
Mi az az "össze mondottabb"?
Mi az a "népreteg"? Most akkor, ha van ékezeted, akkor használod, vagy nem?
"vagy ha el is engedi a párja dolgozni első alkalommal össze szűri a levet a kollégával"
Mi az, hogy ELENGEDI dolgozni? Ahhoz, hogy dolgozzon egy nő a férfi engedélye kell?
"Úgyhogy nem tennék én lécet amit meg kell ugrani hölgyek férfiak"
Akkor ne tegyél. Azt csinálsz, amit akarsz. És mi is.
Majd én linkelem:
www.alig átlagos külsővelésb.ott unalmas személyiséggel insta modellekre csorgatom a nyálam miközben a hozzám illő nőket észre sem veszem hanem mindenféle elméletet gyártok, hogy a nőknek csak a kigyúrt jóképű és/vagy gazdag férfiak kellenek, hiába látok nap mint nap átlagos párokat kiszállni egy semmi extra Opel Astrából, akkor sem hiszek a saját szememnek, akkor is nekem van igazam, a nők elvárásai az egekben.com
Őszintén leszarom, hogy a faszvégi zsákfaluban élnek súlyosan alulképzett emberek, akik kevesebbet keresnek, mint én.
Ahogy az sem érdekel, hogy a fajtátok többségének nehezére esik hűségesnek lenni.
Ha én tudok hozni egy szintet, az azt jelenti, hogy nem lehetetlen, mert teljesen átlagos emberként én képes voltam rá. Magyarul elvárhatom, hogy a partnerem is képes legyen rá.
Azt kellene felfogni, hogy amiket a többség ír, arra a többség képes is. Ha még ezek után te ugatsz felfelé, hogy miért nem hagyja, hogy felkapaszkodj rajta, akkor ki is választ felül?
Csakhogy az általad említett "többség", az valójában a kisebbség!
15
Én is néztem, hogy ilyen mondatot utoljára Kertész Imre Sorstalanságában olvastam, de ott legalább értettem a stilisztikai funkcióját. :D
18
A 16-os kommentelő frappáns választ adott a kérdésemre, de azért tőled is várom a forrásokat, amik bizonyítják, hogy a férfiak TÖBBSÉGE incel. Linkeld be bátran.
18
De figyelembe kell venni azt is, hogy még mindig ugyanannyi nő van párkapcsolatban, mint férfi...mivel ugye egy normális, heteró kapcsolathoz 1 férfi és 1 nő kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!