Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egekbe szökött elvárásoknak ki vagy mi fog végre gátat szabni, hogy a férfiak többségének ne kelljen incel sorban tengődniük?
Senkit nem érdekel a szenvedésetek!
Mi olyan magas elvárás?
1, tanulni gyerekként ? 1 diploma mindenkinek sikerül
2, egy egészséges testet fenntartani ? Diéta és sport. Nem kell dögleni meg össze-vissza zabalni.
3, havi 800 at keresni? Mikor egy gyári melós vagy takarító is keres már 350 et? Tényleg nem sok akkor a 800
Ez már nem az egekbe, hanem már a csillagokba ért az általad támasztott elvárások már elhagyta a Föld légkörét.
Itt már az is irreális elvárás, hogy a pasi fürödjön minden nap, legyenek meg a fogai, és ne hízzon 100 kg fölé. Ahogy az is, hogy legyen valami rendes munkája, ráadásul két hónapnál tovább egyhuzamban. Az már botrányosan magas igény, hogy az ajtóban engedjen előre, ne fingjon az asztalnál, és tudjon folyékonyan olvasni.
Azt már említeni se merem, hogy nem iszik, nem dohányzik, nem ver.
Ami igazán szomorú, hogy ha ennyi az elvárásom, a magyar férfiak 80%-a ki is esett.
"Mikor egy gyári melós vagy takarító is keres már 350 et?"
Pesten el tudom képzelni, máshol kevésbé...mikor én voltam gyárban úgy 2 éve, egy gépkezelő keresett nettó 120 körül, egy gépbeállító 150, egy műszakvezető 170..talán egyedül a meós érte a 200 nettót..persze ezekhez hozzájött a műszak pótlék is...de nem tudom, lehet csak én voltam rossz helyen, és máshol jobb a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!