Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egekbe szökött elvárásoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egekbe szökött elvárásoknak ki vagy mi fog végre gátat szabni, hogy a férfiak többségének ne kelljen incel sorban tengődniük?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 12:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Nincsenek az egekben az elvárások, relatív, kinek mi tetszik. A férfiak többsége nem tengődik incel sorban, képzeld, ahány nőnek van párja, annyi férfinak is, pedig nem mindenki milliomos. Mindig votlak szerencsétlenek, és akik képesek magukra az incel jelzőt használni, az szóra sem érdemes.
2022. ápr. 15. 12:53
 2/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem tűnt fel, hogy rengeteg férfi él kapcsolatban és rengetegen meg tudják ugrani a szintet? Te a gyenge láncszem vagy édesem, nem az átlag
2022. ápr. 15. 12:54
 3/29 anonim ***** válasza:
23%

Senkit nem érdekel a szenvedésetek!

Mi olyan magas elvárás?

1, tanulni gyerekként ? 1 diploma mindenkinek sikerül

2, egy egészséges testet fenntartani ? Diéta és sport. Nem kell dögleni meg össze-vissza zabalni.

3, havi 800 at keresni? Mikor egy gyári melós vagy takarító is keres már 350 et? Tényleg nem sok akkor a 800

2022. ápr. 15. 12:54
 4/29 A kérdező kommentje:

Ez már nem az egekbe, hanem már a csillagokba ért az általad támasztott elvárások már elhagyta a Föld légkörét.

2022. ápr. 15. 12:58
 5/29 anonim ***** válasza:
96%
3: Apjuk f_szát... IT diplomával keresek 350-et, nem hogy takarítóként. Hergelésre jó a kommented....
2022. ápr. 15. 13:08
 6/29 anonim ***** válasza:
90%
Nincsenek az egekben az elvárások. Csupán már nem a föld alatt van az a léc.
2022. ápr. 15. 13:08
 7/29 anonim ***** válasza:
92%

Itt már az is irreális elvárás, hogy a pasi fürödjön minden nap, legyenek meg a fogai, és ne hízzon 100 kg fölé. Ahogy az is, hogy legyen valami rendes munkája, ráadásul két hónapnál tovább egyhuzamban. Az már botrányosan magas igény, hogy az ajtóban engedjen előre, ne fingjon az asztalnál, és tudjon folyékonyan olvasni.

Azt már említeni se merem, hogy nem iszik, nem dohányzik, nem ver.

Ami igazán szomorú, hogy ha ennyi az elvárásom, a magyar férfiak 80%-a ki is esett.

2022. ápr. 15. 13:09
 8/29 anonim ***** válasza:
95%

"Mikor egy gyári melós vagy takarító is keres már 350 et?"

Pesten el tudom képzelni, máshol kevésbé...mikor én voltam gyárban úgy 2 éve, egy gépkezelő keresett nettó 120 körül, egy gépbeállító 150, egy műszakvezető 170..talán egyedül a meós érte a 200 nettót..persze ezekhez hozzájött a műszak pótlék is...de nem tudom, lehet csak én voltam rossz helyen, és máshol jobb a helyzet.

2022. ápr. 15. 13:12
 9/29 anonim ***** válasza:
31%
7: Ez hülyeség. Higiénia alap azért szerintem legtöbb embernél. Világ életemben 85kg alatti volt a súlyom, évek óta van munkám (mérnök terület), több, mint 1 évtized sport mögöttem, harmincon túl nincs lyukas fogam. Persze nem dohányzom és nem verek senkit. 0 nőt érdekeltem. Ha ez nem üti meg a "bare minimum" szintet, akkor hol lehet az a bizonyos "léc"?!
2022. ápr. 15. 13:13
 10/29 anonim ***** válasza:
23%
Mivel sok munkahelyen nem fognak túl sok fizetésemelést adni továbbra sem, ezért rengeteg férfi fog egyedül maradni, a nők meg nem fogják fel, hogy valakinek nem adatik meg, hogy mérnök vagy vállalkozó legyen.
2022. ápr. 15. 13:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!