Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha félek a vezetéstől akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félek a vezetéstől akkor is lehet majd barátnőm ?

Figyelt kérdés

Nincs jogsim és autóm se. Nem is akarok.

26/F

A, így nem lehet barátnőd

B, ez nem hátrány

tegnap 07:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Van akit nem zavar. Keresd meg az illetőt.
tegnap 08:05
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem mindegy az ország mely pontján laksz. Egyébként lehet, de hátránny.

Nem minden nő vezet és nem is mind várja el ezt a párjától. Ettől függetlenül valószínűleg lesznek, akiknek így nem felelsz meg.

tegnap 08:06
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk én vagyok a sofőr, nő vagyok. Szerintem manapság azért már találsz olyan nőket, akik szeretnek vezetni.
tegnap 08:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Természetesen lehwt
tegnap 08:08
 5/20 anonim ***** válasza:
61%
Természetesen lehet, nem tiltja a törvény. Ellenben, azt sem tiltja a törvény, hogy én nőként, emiatt bizony ekutasitsak egy férfit, amit meg is teszek!
tegnap 08:17
 6/20 anonim ***** válasza:
55%
Persze hogy lehet.a kettő nem zárja ki egymást.
tegnap 08:30
 7/20 anonim ***** válasza:
30%

En megtetoztem az Isuzu Invader-t az ultetvenyen, es nem, nem lehet....

40F truecel

tegnap 08:31
 8/20 anonim ***** válasza:
23%

Lehetni lehet, de hosszú kapcsolatra ne számíts szerintem. Van két olyan ismerősöm is akinek nem annyira jó tapasztalata van ebben, pedig szeretnek vezetni.

Az egyiknek már csak volt párja, de mesélte, hogy nem igazán élvezte azt, hogy bárhova mentek, ő oda mindig fáradtan érkezett, és ott persze ugyanúgy anyaként kellett helytállnia, miközben a pasi kényelmesen és kipihenten érkezett mindenhova. Pasi ráadásul külföldön dolgozott, ezért neki pénteken késő éjjel mennie kellet elé Győrbe, mert csak odáig hozták el, és vasárnap vissza, mindezt 3 gyerek mellett.

Másik 29 éves ismerősömnek most van ilyen 33 éves pasija, mindketten 3 műszakban dolgoznak, a csaj hétfőn éjszaka megy, a pasi meg reggelre, de másik céghez, most ott alszanak a csajnál, és a pasi szerintem most is kifogja sírni, hogy vigye be reggel dolgozni, ez miatt keljen hajnali 4-kor. Meg hétvégén is kitalált neki dolgokat, hogy fuvarozza a seggét. De a jogsit nem akarja megcsinálni, arra sajnálja a pénzt, vagy nem tudom. Ez az ismerősöm is morog már rá emiatt.

Szerintem az, hogy valaki mindenféle okot kitalál azért, hogy ne szerezze meg a jogsit, azt a pasit kerülni kell, az nem férfi, csak egy nagy gyerek, aki nem hajlandó áldozni erre, inkább elbassza hülyeségekre, pedig a mai világban nagyon nagy előny a jogosítvány, még ha autót nem is vesz. Egy nőtől meg ne várjuk már el, hogy folyton ő taxizza a pasit, meg mondjuk mellette vigye a háztartás, nevelje a gyerekeket. Én is megszereztem 17 évesen a jogsit, aztán 8 évig nem is használtam, ma meg szinte napi szinten vezetek, és ez az amire apám azt mondta, hogy tanulni mindig érdemes, mert a tudást nem vehetik el tőlem, és sosem lehet tudni mikor kell. kellet is, mikor megszülettek az ikrek.

tegnap 08:43
 9/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem lehet. Minden nő elvárja, hogy furikázd a pici popsiját még két saroknyi távolságra is.
tegnap 09:51
 10/20 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk is én vagyok a sofőr, nő vagyok, egyáltalán nem zavar, szeretek vezetni.
tegnap 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!