Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha félek a vezetéstől akkor is lehet majd barátnőm ?
#10 Ne is haragudj, de én azért egy ilyen anonim oldalon, ahol nagyon sokszor pasik válaszolnak úgy mint nők, fenntartom a kétséget, hogy te sem vagy nő, még ha esetleg női hangzatú névvel is regisztráltál. Ebben a dologban számtalan kérdés született, és mindig valaki szinte szóról szóra ugyanezt írja be, ami inkább egy pasi szájából egyfajta önigazolásnak hangzik, és próbálja meggyőzni az ide tévedő nőket, hogy márpedig ezzel nincs gond. Csak éppen a gyakorlat, és az élet be fogja bizonyítani neked is, hogy ez így nem jó, mert lesz, hogy egy nő sem tud kettészakadni, csak azért mert a pasi olyan lúzer, hogy nem képes levizsgázni.
jan. 26. 10:13
12/21 anonim válasza:
11: Pedig tényleg nő vagyok :D 2 gyerekünk van, a férjemnek nincs jogosítványa. Én vezetek mindenhova, akár több száz km-t is, mert szeretek vezetni, nem tartom fárasztó tevékenységnek. A férjem most akar jogsit tenni és előre rosszul vagyok, megmondtam neki, hogy nem vezetheti az imádott autómat (amit amúgy ő vett nekem), mert félek hogy kárt tesz benne. Azt azért leszögezném, hogy nem furikázom mindenhova a páromat, nyilván segítek és megoldok mindent amihez az autó kell, de itt írta valaki, hogy a nő hajnali 4-kor kel, hogy elvigye a pasit dolgozni, na erre én nem lennék hajlandó az biztos és ezt a férjem is tudja, megoldja magát BKV-val többségben.
jan. 26. 10:38
13/21 anonim válasza:
#12 Igen azt én írtam, ezért sem tartom jó ötletnek, hogy CSAK a nőnek legyen jogosítványa, mert látom, hogy ez a férfi részéről egyfajta önzőség.
Nekem pl ikreim vannak, és ilyen esetben nélkülözhetetlen az autó, főleg, hogy korai babák is voltak, 1 és 1,5 hónap után hozhattuk őket haza a kórházból ami 25 km-re van. El sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen esetben jogsi és autó nélkül ezt mint férfi hogy oldottam volna meg. Utána persze én jártam bevásárolni, meg csináltam a házfelújítást, amihez szintén kell az autó.
jan. 26. 10:48
14/21 anonim válasza:
13: Én nem tartom önzőségnek, én adom a skillt, a férjem pedig tett a család, meg az én seggem alá egy elég jó kis autót, amit egyszerűen imádok. A gyerekeket a kórházból a szüleim segítségével hoztuk haza, a kórház 3 sarokra van tőlünk, a szüleim pedig 10 percre laknak, mivel látogatási tilalom volt, még örültek is mindkét alkalommal, hogy végre láthatják a babákat, örömmel segítettek. Az első gyereket indították, úgyhogy oda simán elballagtunk időpontra, a második magától indult, apukám vitt be, ami semmiből nem állt, mert amúgy is elhozta hozzánk anyukámat, hogy vigyázzon a nagyobb gyerekre addig. A bevásárlást rendeltük ameddig lábadoztam, utána meg örömmel mozdultam ki egy kicsit végre.
jan. 26. 11:02
15/21 anonim válasza:
A noknek addig van a verukben a vezetes, amig, valami miatt, el nem koszon a szervo. Utana a savban maradas is problemas.....
40F truecel
jan. 26. 12:14
16/21 anonim válasza:
15, vezettem már szervo nélküli autót. Nem volt jó buli, de el lehetett jutni A-ból, B-be. A felvetésedet azért nem értem, mert ma már az oldtimer-eken kívül nem igen találsz szervó nélküli autót. Tehát, ha még igazad is lenne, a natur kötözködésen kívül mire is volt jó ez?
jan. 26. 12:17
17/21 anonim válasza:
Engem pl pont nem érdekel hogy a pasinak van e kocsija/jogsija. Nekem van és imádok vezetni. :)
jan. 26. 12:50
18/21 anonim válasza:
Igen,nem
jan. 26. 15:32
19/21 anonim válasza:
15
Miért ne lenne az autoban szervo? Ma már nem gyártanak olyan autot, amiben nincs. Ha elromlik, akkor meg elviszem szerelohoz
jan. 26. 23:10
20/21 anonim válasza:
Meg eleve igényesen karbantartom az autómat, hogy esély se legyen ilyenekre mint hogy elszáll a szervó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!