Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már végleg elkéstem vagy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már végleg elkéstem vagy van még esélyem bepótolni a kimaradt élményeket?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy lassan 24 éves leszek,de barátaim sincsenek. Ami annak köszönhető,hogy amíg középiskolába jártam,soha nem mentem senkivel sehova rettentően önbizalomhiányos vagyok. Az egyetemen egyetlen egy csoporttársam volt akivel az első perctől kezdve megérettem magamat de sajnos végül levelezőn folytatta a tanulmányait. Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnőm,nem csókolóztam és még nem voltam együtt egyetlen lánnyal sem(ölelést,puszit sem kaptam még). Beszélgetni igazság szerint sohasem beszélgettem velük. Egyszer volt, hogy odamentem egy lányhoz de tudtam, hogy nem vagyok hozzá való,sokkal jobbat érdemel és inkább abbahagytam. Utána előfordult,hogy érdeklődött irántam egy lány és felajánlotta a beszélgetésünk után, hogy találkozhatnánk de elmenekültem. Mindig is féltem a nőktől és rettentően kellemetlen érzés fog el a mai napig, ha a közelemben vannak. Ezért inkább elkerülöm az embereket.

Gondolom ez azért van mert nem vagyok hozzászokva az emberek társaságához hiszen sohasem mozdultam ki sehova sem. A külvilág számomra teljesen idegen.

Ha pedig egy ismeretlen lányhoz kellene oda mennem akkor soha nem tudom rávenni magam,mert folyamatosan csak az van a fejemben,hogy miként fog elküldeni. (azon jár az eszem, hogy úgysem vagyok hozzá való, nem vagyok méltó a nőkhöz)

2022. ápr. 10. 21:29
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagy elkésve, de meg kell találnod a módját, hogy felszedd a szociális képességeid.
2022. ápr. 11. 22:48
 22/45 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor beszélgettem vele de mindig kudarcba fulladt. Teljesen az ellentétét mondja mint amit én hiszek magamról. Szerinte nincsen velem semmi baj és csak elhitetem magammal a sok hülyeséget.
2022. ápr. 11. 23:13
 23/45 anonim ***** válasza:
86%
Teljesen egyetértek vele. Szerintem is csak nem bízol magadban, és ezért szabotálod a saját sikeredet.
2022. ápr. 11. 23:21
 24/45 anonim ***** válasza:
81%

Hát sajnos a kopaszság ilyen fiatalon nagyon nem előnyös. Rendkívül kevés olyan ember van akinek jól áll, vagy legalábbis nem ront különösebben az összképen az, hogy kopasz. Sajnos ez van, főleg a fiatalabb korosztályok esélytelenek számodra az extrém "inflálódott egó" miatt.

Szerintem próbálj meg barátkozni, haverkodni. Ez legyen a legfontosabb. Csajozni ne akarj, nem fog menni, majd talán később, ha az alap szociális képességeid kialakulnak. Ráadásul 30 fölött már kevésbé lényeges a külső, a nők is elkezdenek más dolgokat keresni egy férfiben (anyagi háttér, apa szerepre való alkalmasság stb).

2022. ápr. 12. 06:18
 25/45 A kérdező kommentje:

Azért borotválom le a hajamat mert alapból kopaszodom. Sajnos már 18 éves koromtól kezdve elölről egyre jobban látszott. Ezért megúsztam és a borotvált mellett döntöttem.

"Az inflálódott egó" alatt pontosan mit értesz?

Az igazsághoz hozzátartozik,hogy szinte senkivel sem tudok beszélgetni. Teljesen elidegenedtem az emberektől.

2022. ápr. 12. 09:31
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyetemen egyetlen egy csoporttársam volt akivel az első perctől kezdve megérettem magamat de sajnos végül levelezőn folytatta a tanulmányait."

Egyikőtök sem kereste a másikat? Még nem késő újra megtalálni egymást. Te is megkereshetnéd.

2022. ápr. 13. 12:15
 27/45 anonim ***** válasza:
72%

"Azért borotválom le a hajamat mert alapból kopaszodom."

És a végeredmény? Kevesebb haj látszik, mint amennyi van, és még dolgozol is érte. Megéri?

2022. ápr. 13. 12:49
 28/45 A kérdező kommentje:
Engem a kopaszságom egyáltalán nem zavar.
2022. ápr. 13. 13:10
 29/45 anonim ***** válasza:
47%

Az infláldott ego azt jelenti, hogy a legtöbb fiatal nő nem a saját szintjén kereségl. Itt sokszor adnak olyan tanácsot a sikertelen férfiaknak, hogy a "saját szintükön" keresgéljenek. Csak az a baj ezze ,hogy aki velük egy szinten van (külsőre) az is a top 10% pasi közül akar válogatni és sokszor kap is, csak nyilván nem komoly kapcsolatra, az ilyen férfi csak szórakozásból vagy lyuk-lyuk alapon fogja kezelgetni az ilyen nőket.

De ebből ők csak annyit érzékelnek, hogy egy extrém jóképű pasi velük akar lenni ezért esélyt se madnak annak aki kevésbé jó külsővel van megáldva.

Ezt főként az online társkeresők okozták, ahol 2X annyi férfi van, mint nő (általában), ezért a legkevésbé vonzó nőkre is lesz szignifikáns kereslet, holott a való életben valószínűéeg ők egyedül maradnának, vagy csak hozzájuk hasonló csúnya férfit találnának.

2022. ápr. 13. 13:14
 30/45 A kérdező kommentje:
Hogyan tudhatom meg, hogy milyen az én szintem?
2022. ápr. 13. 14:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!