Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már végleg elkéstem vagy van még esélyem bepótolni a kimaradt élményeket?
A helyzet az, hogy lassan 24 éves leszek,de barátaim sincsenek. Ami annak köszönhető,hogy amíg középiskolába jártam,soha nem mentem senkivel sehova rettentően önbizalomhiányos vagyok. Az egyetemen egyetlen egy csoporttársam volt akivel az első perctől kezdve megérettem magamat de sajnos végül levelezőn folytatta a tanulmányait. Szóval a helyzet az,hogy még soha nem volt barátnőm,nem csókolóztam és még nem voltam együtt egyetlen lánnyal sem(ölelést,puszit sem kaptam még). Beszélgetni igazság szerint sohasem beszélgettem velük. Egyszer volt, hogy odamentem egy lányhoz de tudtam, hogy nem vagyok hozzá való,sokkal jobbat érdemel és inkább abbahagytam. Utána előfordult,hogy érdeklődött irántam egy lány és felajánlotta a beszélgetésünk után, hogy találkozhatnánk de elmenekültem. Mindig is féltem a nőktől és rettentően kellemetlen érzés fog el a mai napig, ha a közelemben vannak. Ezért inkább elkerülöm az embereket.
Gondolom ez azért van mert nem vagyok hozzászokva az emberek társaságához hiszen sohasem mozdultam ki sehova sem. A külvilág számomra teljesen idegen.
Ha pedig egy ismeretlen lányhoz kellene oda mennem akkor soha nem tudom rávenni magam,mert folyamatosan csak az van a fejemben,hogy miként fog elküldeni. (azon jár az eszem, hogy úgysem vagyok hozzá való, nem vagyok méltó a nőkhöz)
Regisztrálj Tinderre. Az tökéletesen beáraz és még ki se kell mozdulnod otthonról. Ha nem tetszel ott senkinek se, akkor tökmindegy, hogy introvertált vagy vagy izzadsz emberek között így se meg úgy se találnál senkit. Pszichológus meg a külsődet nem tudja megváltoztatni.
Tinderre fel cimbora!
Az nagyon jó hír. Ez azt jelenti, hogy nem vagy ronda, mert Tinderen minimum átlagosnak kell lenni, hogy elvétve 1-1 match becsússzon. Ez remek hír.
#10: A hajamon sajnos nem lehet segíteni. Minden héten le szoktam borotválni.
A ruhatáramat nem mondanám gyerekesnek. Talán annyit kellene változtatnom,hogy ideje lenne több színes pólót viselnem és a fekete színüket visszaszorítani.
Edzeni szoktam amit kifejezetten szeretek. De csakis otthon nyugodt körülmények között. Néhány hónapja vásároltam otthonra egy kisebb kondigépet néhány kiegészítővel. Nincsen kivel termembe mennem és kellemetlen lenne számomra.
Három éve vagyok egyetemista de egyetlen egy rendezvényen sem vettem részt sohasem. Olyan érzésem mintha nem is hiányozna nekem. Mindig elolvasom az üzeneteket amit kapok de elkönyvelem magamban,hogy nem nekem való az.
"Mindig is féltem a nőktől és rettentően kellemetlen érzés fog el a mai napig, ha a közelemben vannak."
Édesanyáddal milyen (volt) a kapcsolatod?
Hét a kérdezi a kisebbik incel csoportba tartozhat. Ha igaz amit leír. Ha ilyen magas és vékony; már a legnagyobb hátrányt (ami a kövérség és alacsonyság) megússza.
Azt nem tudni mennyire vagy reménytelen mert nem ismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!