Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Másik személy megtetszése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másik személy megtetszése miatt történő szakításokról mondanátok saját élményeket?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam a barátommal, mert megtetszett egy másik srác, akivel egy adott ponton többet is találkoztam, mint a barátommal, és már úgy voltam vele, ez már nem fair senkivel sem szemben, és végül szakítottam a barátommal. Közben a másik srác is bevallotta, hogy bejövök neki, de én még a kapcsolatomat gyászolom... És igazából szívesen olvasnék hasonló (siker) történeteket arról is, hogy valaki szakított az akkori párjával, mert megtetszett neki más, és az új személlyel végül sokkal jobban járt, mint a régi kapcsolatával.

2021. nov. 11. 17:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha ügyesek vagytok összejön, ha nem, akkor nem.

Az, hogy kivel jársz jobban, csak később fog kiderülni.

2021. nov. 11. 17:03
 2/12 A kérdező kommentje:
nem tanácsra, hanem saját élményekre vagyok kíváncsi...
2021. nov. 11. 17:07
 3/12 anonim válasza:
28%
Qrtatok már?
2021. nov. 11. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
26%

Nekem ilyenek csak akkor figyelnek be mikor megy tonkre egy kapcsolatom azaz szakitas alatt.

Mindenkirol azt hiszem hogy több mint a barátom, a masik biztos nem szemét, a másik legalább ír nekem, a masik találkozni akar, a másik hajt rám, a barátom meg nem ír, nem akar találkozni csak ímmel ámmal, nem rám hajt stb.

Mindig ugy járok, hogy a szememben a saját barátom lesz mindig aki szemét nemtörődöm velem, egy másik pasi, aki meg ír, hív, kapar, udvarol, velem akar járni, van aki penzt is utalt csak h menjek kulfoldre hozzá, stb, mindig több lesz, mint az, akivel épp vagyok akibe szerelmes vagyok aki mellett szenvedek, mert le se sz.r.

Állandoan a másik a jobb. Aki meg velem van, azzal meg max ideig óráig tudom csak megélni a szerelmet.:(

2021. nov. 11. 17:13
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Pár hónapja jártam egy lánnyal mikor itt a neten megismerkedtem valakivel. Nagyon sokat dumáltunk, majd mikor találkoztunk egyből érezni lehetett, hogy ebből valami lesz. Természetesen kiléptem a kapcsolatomból, szinte durr bele az újba, tényleg minden szuper volt. Aztán pár év múlva szakítottunk. Hogy sikersztori e vagy sem nézőpont kérdése. Így alakult.
2021. nov. 11. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Párom is mellettem ismerkedik a neten. Ugy utálom amikor nem lehet normalis kapcsolatot vinni senkivel állandoan ott kell lennie a 600 másiknak akikre kivancsiak.
2021. nov. 11. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

Voltam ilyen helyzetben. Őszintén elmondtam az akkori barátnőmnek, hogy nem vele képzelem el a jövőmet (sok szempontból nem volt időtálló az a kapcsolat, tipikus "azért jól megvagyunk"). Nem örült neki, de értékelte, hogy őszinte voltam vele és nem mellette kavartam, hanem lezártam a dolgot. Azóta is azzal a nővel vagyok, akit választottam és boldogok vagyunk, hamarosan jön a baba is.

Szóval ez elsülhet jól, kérdező, de erre nincs garancia. Remélem, neked is sikerül. Annyit tudok írni bátorításként, hogy ha valakivel már nem vagy boldog és nem is megmenthető a kapcsolat, kár ragaszkodni a semmihez. Annál a tisztes egyedüllét is jobb, mert esélyt adsz magadnak arra, hogy megismerj valakit, akivel boldog leszel.

2021. nov. 11. 17:51
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
41%

Nincsen ilyen tapasztalatom. Ha valakivel vagyok, màst észre sem veszek.

Tudom, rossz szokàs

#noliàn

2021. nov. 11. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
Nekem pont ellenkező történetem van. Én voltam az a férfi, akit dobtak a megromlott (5 éve tartó) kapcsolatban valaki másért. 1 hónap után az a másik is ki lett dobva, majd egy harmadik is. Utána próbált visszajönni hozzám.
2021. nov. 11. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
63%

Másfél éves kapcsolat után szakítottam az exemmel, mert találkoztam egyszer valakivel, akit egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből. Egyetlen napot töltöttünk együtt (társaságban, szóval semmi tiltott dolog nem történt), csak beszélgettünk és mégis annyira nagy hatással volt rám, hogy én másnap szakítottam az exemmel. Hozzátartozik, hogy addigra már erősen megromlott a kapcsolatunk, én egy ideje éreztem, hogy ennek itt a vége, de gondoltam hátha csak egy hullámvölgy és talán meg lehet ezt menteni... Hát, nem lehetett. Egy-két hétig még gyászoltam a kapcsolatot, mert azért mégis, de utána elég hamar sikerült elfelejtenem. Gondolom az sokat segített, hogy már igazán szerelmes sem voltam és amúgy is tervezgettem a szakítást.

Az illető, aki miatt szakítottam, ma már a férjem és a lányom apja, most várjuk a második babánkat, így 8 évvel a történetünk kezdete után. Nekünk jól sült el :)

2021. nov. 11. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!