Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt a ti életetekben ilyen személy?
Exemmel már 5 éve, hogy szakítottunk. Egy évig voltunk együtt, de utána még két évig kavartunk, felváltva, kölcsönösen kerestük egymást.
Utoljára fél évvel ezelőtt beszéltünk, felhívtam, utána mindennap, amikor nem a barátnőjével volt, hívott vagy írt. Tartott ez körülbelül két hónapig. Találkozni akartunk, de mindig visszamondta valami oknál fogva, gondolom persze a barátnője volt a “baj”. Mikor először felhívtam, tanácsot kértem tőle (jóban váltunk el anno) es mondtam neki, hogy a kapcsolatában nem akarok semmi bajt okozni. Nem gondoltam volna, hogy utána mèg ő keresni fog.
Annyit beszeltunk utána, hogy azt hiszem, ismét szeretem... fél éve rágódok azon, hogy hogy tűnhetett el csak úgy. Az utolsó üzenete az volt, hogy beszélünk meg es irni fog. De legtöbbször igy köszönt el, es másnap mar kaptam is az üzenetet.
Tudok, el kell felejtenem, egyrészt mert párja van, és tényleg semmi hátsó szándékom. Sőt sokat beszéltünk róla is, mindig probaltam a lehető legjobb tanácsokat adni neki. Másrészt mert ennek semmi ertelme, csak furcsa, mert azóta volt nekem már egy személy az eletemben, akibe nagyon szerelmes voltam, de vége lett, rajta rég túl is vagyok, de ezen a srácon egyszerűen valamiért csak bizonyos időre sikerül túltennem magam.
Vele azért lett regen vege, mert még gyerekek voltunk és nagyon nem tudtunk problémát kezelni. Azóta mindketten rengeteget változtunk. Arrol is beszeltunk utoljára, hogyha mostanában jöttünk volna ossze, biztos másként alakul.
Volt mar hasonló helyzetben valaki? :(
Szidalmazó válaszokat kérlek szépen mellőzzétek.
23L
Elnézést, hogy néhány helyen lemaradt az ékezet, telefonról vagyok. Illetve, hogy valahol kicsit csapongó a szöveg, késő van, de annyira angyalok, hogy képtelen vagyok elaludni.
Koszonom a válaszokat előre is!
Szerintem csak azert nem léptel tul rajta mert tartottatok a kapcsolatot a masikkal meg aztan mar nem beszeltetek tobbet.
Nekem is van egy ilyen, parhavonta ram irt ott is van ilyen h azert nem lett rendesen vege mert még nincs vége biztos csak tul fiatslok voltunk nem akart elkotelezodni. Hiaba kezdtem egy kapcsolatba ami reszben nagyon jo sokat nevetunk, de a kemia ezzel a sraccal szazszor jobb volt, igy keptelenseg tovabblepni igazan.
Úgy látom, te igazából szeretnéd újrakezdeni vele, csak etikai gátak vannak benned, hiszen nem szép dolog valakit a barátnőjétől elszeretni, nem is szólva arról, hogy ez nem biztos, hogy sikerülne, ha megpróbálnád, akkor sem.
Nekem az a véleményem, hogy ilyen helyzetben legjobb jegelni a dolgot és türelmesen várni. Szerintem a srác már megérezte a jelekből, hogy nyitott vagy az újrakezdésre, s így az ő oldalán pattog a labda, neki kell döntenie. Mostantól ne is keresd tehát, csak passzívan várj. Ha önszántából jelentkezik és kezdeményezi a találkozást, akkor etikailag rendben van az újrakezdés. Ha viszont nem jelentkezik, akkor a mostani barátnője mellett döntött, ezt el kell fogadni. Ha tartósan nem lesztek kontaktusban, egyébként is könnyebb lesz a felé irányuló, újraéledt vágyaidat lecsengetni magadban.
Én.minden exemmel ìgy vagyok, szerelmes vagyok beléjük és el tudnàm kèpzelni velük a kapcsolatot újból.
Hát persze, mert csak a szèpre és jóra emlèkezem. De a valósàg teljesen màs lenne. Nem véletlenül exek.
Volt hogy megint összeborúltam az egyikkel. Az első pàr alkalom nagyon jó volt de aztán ott kötöttünk ki ahol a part szakad.
El kell engedni a múltat és előre nézni, mert így sose lesz normàlis kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!